Region

Svet

X Factor Adria: Emina Jahović zaustavila avion!

Emina Jahović uživa veliku popularnost u Turskoj, pa je i pilot na letu Beograd - Istanbul, na koji je zvezda kasnila sa ekipom "X Factor Adria", zaustavio avion i sačekao samo zbog slavne Emine.

X Factor Adria: Emina Jahović zaustavila avion!



Popularna pevačica Emina Jahović i jedna od članica žirija "X Factor Adria" uživa ogromnu popularnost i u Istanbulu, gde živi zajedno sa svojim mužem Mustafom Sandal i sinovima Jamanom i Javuzom.

Kako saznajemo iz izvora bliskoj produkciji ovog šoua, Emina je jutros zajedno sa ekipom "X Factor"-a kasnila na avion na relaciji Istanbul-Beograd, međutim kada je posada aviona shvatila o kome je reč, pilot je sačekao!

U gužvi i panici, Emina se, priča naš izvor, ljubazno zahvalila na gestu cele posade.

Da podsetimo, u ovom popularnom pevačkom šou programu svaki član žirija u određenoj fazi postaje mentor svojoj grupi takmičara (po 6 takmičara), a Emina je rešila da svojoj grupi priredi nezaboravno putovanje, te će kandidate, zajedno sa ekipom "X Factor Adria", ugostiti u najluksuznijem delu grada Bejkoz. Ovaj luksuzni stambeni kompleks sadrži veliki bazen, teretanu, najbolje restorane...

Takmičari će nekoliko dana uživati u Istanbulu, ali će i vredno raditi sa svojim mentorom Eminom Jahović Sandal.

A kako su sudije najpopularnijeg muzičkog šou programa, Emina, Kristina, Željko i Kiki, reagovali na nove kandidate videćemo već u utorak u 21.15 na TV Pink , u drugoj epizodi ovog popularnog TV formata.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>