Region

Svet

Farma 5: Umalo se potukli! Zorica - Ivane, pijanduro! Ivan - Muflonko propala! (Foto)

Sinoć je na imanju u Lisoviću bilo burno, a zamalo da se završi i - brutalno! Umalo da se su potukli Zorica Marković i Ivan Marinković.

Farma 5: Umalo se potukli! Zorica - Ivane, pijanduro! Ivan - Muflonko propala! (Foto)



Čitav sukob nastao je zbog spavanja! Naime, Ivan je galamio dok je Zorica spavala, što je folkerku izvelo iz takta. Ustala je, te prebacila Marinkoviću što je budi. On, koji izgleda ima kratak fitilj poslednjih dana, vrlo brzo se iznervirao što ga je pevačica prekorila, te je otpočela i prepirka. Nije dugo trebalo da se strasti rasplamsaju u vrlo žučnu svađu, koja je pretila da preraste i u fizički obračun!



Dvoje farmera su se počastili sočnim psovkama i uvredama! Zorica je Ivana nazivala alkoholičarem koji se ne trezni ni dok spava, na šta joj je on odgovarao da je "propala muflonka koja ide od rijalitija do rijalitija". Onda je Ivan psovkom opleo po Zoricinim sinovima, na šta je ona uzvratila pominjanjem njegove ćerke, pa je nastao haos. Nasrtali su jedno na drugog, izgovarali najstrašnije psovke, i da se nisu isprečili drugi farmeri da ih obuzdaju, nastao bi pravi obračun.

"Prebila bih ga, ali neću da prljam ruke", besno je govorila Zorica, usput uzvikivajući "majmune grbavi", na šta joj je Ivan odgovorio sa: "Marš glavata!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>