Region

Svet

Aca Lukas proslavio 45. rođendan u svom domu! (Foto)

Folk zvezda Aca Lukas ove godine nije proslavio rođendan sa svojim fanovima, kako ih je navikao, već u krugu svoje porodice i najbližih prijatelja.

Aca Lukas proslavio 45. rođendan u svom domu! (Foto)



Iako su ljubitelji njegove muzike navikli da 3. novembra budu u nekoj hali i slave rođendan zajedno sa Aleksandrom Vuksanovićem, ovoga puta pevač im nije pružio takvo zadovoljstvo.

Naime, Lukas je svoj 45. rođendan ove godine proslavio u svom domu u krugu porodice i najbližih prijatelja. Na fotografijama se vidi kako Aca u društvu supruge Sonje, njihove dece i najbližih uživa u ovom danu, ali su svoj dom pretvorili u veliku salu u kojoj je čak konobar služio zvanice.



Od poznatih ličnosti na ovoj proslavi bila je Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom Ocokoljić, Aco Pejović sa ženom, Žika i Dajana Jakšić, Marina Visoković i prijatelji koji nisu poznati javnosti.

Lukas je kao pravi slavljenik imao tortu sa svećicama, ali je svećice na torti duvala njegova i Sonjina ćerka Viktorija.

Slavlje je trajalo do jutarnjih časova i ono što se moglo zaključiti jeste da je pevač uživao iako ovoga puta pored njega nije bilo dvadeset hiljada ljudi kao proteklih godina.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Aca Lukas

Povezane vesti:


>