Region

Svet

Farma 5: Marka Vukotića devojka ostavlja zbog Romane?!

Iako su svi očekivali da će Marko Vukotić prve javne poljupce razmeniti sa Marijanom Leontijević, sa kojom je izuzetno blizak, zgodni Crnogorac je napravio preokret u "poslednjem minutu" i strasti razmenio sa pevačicom Romanom Panić!

Farma 5: Marka Vukotića devojka ostavlja zbog Romane?!



Farma 5: Poljubili se Romana Panić i Marko Vukotić! (Video)
Šok i neverica nisu zadesili samo prisutne u Lisoviću i one koji su gledali, već i Markovu verenicu Slađanu Lukić, koja je to uživo gledala preko malog ekrana. Kako "Alo!" saznaje, farmerova lepša polovina bila je razočarana onim što je videla i nije mogla da veruje da je verenik tako javno obrukao.

"Kada je videla svog dečka kako sa uživanjem ljubi Romanu, Slađana nije mogla da poveruje svojim očima, pa je odmah pozvala svoju najbolju drugaricu kako bi se požalila", priča za naš list dobro obavešten izvor i dodaje:

"Ljudi oko nje pokušali su da joj objasne da je to samo igra i da pokuša da shvati da Marko na neki način mora da se bori da ostane što duže na farmi. Slađana je bila besna i ljuta i nije želela da nađe nikakvo opravdanje za Marka. Mislila je da će joj bez obzira na situaciju tamo, zatvoren prostor i mnogo izazova, ostati veran."

Ono što je posebno zanimljivo jeste to što su i Vukotić i Romana jasno pokazali kako im je poljubac prijao, a Marko je svoje zadovoljstvo iskazao javno: "Ala se dobro ljubi!"

Podsećanja radi, Markova porodica se nedavno oglasila u medijima i pričala o tome kako je verenica njihovog ljubimca najlepša i da je on nikada neće ostaviti i zameniti nekom ružnijom i gorom. Mi do zaključenja ovog broja nismo uspeli da saznamo da li su nakon poljupca Vukotića i Panićeve promenili mišljenje.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>