Region

Svet

Tropiko bend 5. novembra u Sava centru: Srce ćemo ostaviti na bini!

Posle uspešnog prošlogodišnjeg koncerta, koji je u medijima okarakterisan kao jedan od najboljih u Sava centru, pop aktrakcija "Tropiko bend" vraća se 5. novembra na "mesto zločina" da publici ponovo priredi nezaboravno druženje.

Tropiko bend 5. novembra u Sava centru: Srce ćemo ostaviti na bini!



Tropiko bend 5. novembra ponovo u Sava Centru
Osim starih hitova - "Zauvek tvoj", "Pitaš kako mi je", "Misliću na tebe" i "Evo ti sve", ovi vrsni muzičari izvešće i pesme sa novog albuma "Tropiko bend 2013" "Paranoja", "Sve moje zore", "Ne zovi me" i "Ćao bela", koju je čak i slavna srpska teniserka Ana Ivanović označila kao inspiraciju pred pobedu na OP SAD.

"Potrudićemo se da srce ostavimo na sceni i da svu energiju i ljubav prenesemo na sve one koji vole našu muziku", kaže frontmen benda Aleksandar Cvetković.

"Početak našeg prošlog koncerta označen je u medijima kao spektakularan, a ove godine želimo to da nadmašimo. Naravno, biće drugačiji i repertoar koji je osvežen pesmama sa novog albuma."

Hoćete li imati goste?

"Naravno, ali želimo da to ostane iznenađenje. Otkrićemo vam da će nam gosti, između ostalih, biti naše drage kolege iz "OK benda"."

Budući da za koncert vlada veliko interesovanje, planirate li možda da sledeće godine svirate u većem prostoru?

"Maštamo o "Areni". Nadamo se da će nam se san da zasviramo u toj dvorani i publici priredimo veliki spektakl - ostvariti. Drago nam je što za ovaj koncert vlada još veće interesovanje nego za prošlogodišnji. To nam je pokazatelj da smo na dobrom putu i da je "Tropiko bend" za godinu dana dobio još novih obožavalaca."

Dalji planovi?

"Želimo najpre da nam koncert bude uspešan i da na njemu snimimo spot za jednu od pesama sa novog albuma. Posle toga nastavljamo sa promocijom albuma, spremamo se za novogodišnji nastup a sledeće godine planiramo da uradimo singl."

Hoće li u publici biti vaš novopečeni fan, teniserka Ana Ivanović?

Ana Ivanović slavi rođendan uz Tropiko bend (Foto)
"Bila bi nam izuzetna čast i zadovoljstvo da dobijemo priliku da joj tu pesmu uživo otpevamo na koncertu. Zvaničan poziv je upućen, znamo da ona ima mnogo obaveza ali se nadamo da će naći vremena da dođe i bude naš dragi gost."

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>