Svet

Region

Zbog eksplicitnih scena seksa Jutjub zabranio emitovanje trejlera za film Nimfomanijak! (Foto)

Film "Nimfomanijak" Larsa von Trira se u bioskopima neće pojaviti bar još mesec-dva, a prašina koju je podigao još uvek se ne smanjuje. Najnovije, Jutjub je zbog eksplicitnih scena seksa zabranio čak i trejler!

Zbog eksplicitnih scena seksa Jutjub zabranio emitovanje trejlera za film Nimfomanijak! (Foto)



Slavni danski režiser Lars von Trir zna kako da svoje delo stavi u fokus javnosti. Najpre je njegov novi film "Nimfomanijak" uzburkao svetsku javnost plakatima koji su ga najavljivali. Naime, na njima su se glavni glumci mogli videti kako simuliraju orgazam.

Najnoviji skandal jeste trejler, koji je zbog svoje seksualne eksplicitnosti od Jutjuba dobio zabranu prikazivanja. Naime, u spornoj sceni vide se glumci kako imaju seks, i to pravi, a ne odglumljeni! Kasnije je objašnjeno da su za tu scenu korišćeni dubleri, odnosno od struka na gore snimani su glavni glumci, a od struka na dole dubleri koji su i zapravo imali seksualni odnos!


Foto: Vimeo

Zbog jutjub zabrane, pomenuti trejler je premešten na drugu videoplatformu - Vimeo. "Nimfomanijak", koji prema rečima režisera prati seksualnu evoluciju žene, sastojaće se iz dva dela, te će ukupno trajati 5 sati. Svetska premijera je zakazana za decembar u Danskoj, a u ostalim zemljama film će se eitovati mesec dana kasnije.  Glavne uloge tumače Šaja la Buf, Šarlot Gejsnburg, Uma Turman, Kristijan Slejter i drugi.

Autor: T.I.
Foto: hollywoodreporter.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>