Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović i dalje zaljubljena u Akija! On u kafane izlazi sa Sarinom mamom!

Iako je Lepi Mića ubeđuje da Andrija Aki Marković nije za nju, Sara Trajanović ne odustaje od ljubavi sa mladim pevačem. A da i on misli ozbiljno, pokazuje i to što u noćne provode ide sa Sarinom mamom.

Farma 5: Sara Trajanović i dalje zaljubljena u Akija! On u kafane izlazi sa Sarinom mamom!



Sinoć su na imanju Lepi Mića i Ivan Marinković govorili Sari Trajanović da njena veza sa Andrijom Akijem Markovićem neće dugo opstati pre svega zato što su oni jako mladi i njoj je rano da bude u nekoj ozbiljnoj vezi i da se u nekog zaljubi. Mića je čak u lice rekao Sari da ona daleko bolje fizički izgleda u odnosu na Akija i da je ona za njega "kosmički brod".

Mića je na ružan način počeo da omalovažava Akija i da koristi izraze koje su koristili neki farmeri iz prethodne sezone i da ga naziva "klempom". Sara je, sa druge strane, tvrdila da je ona zaista zaljubljena u Markovića i poručila im da se oni ne brinu za njenu vezu i da ne vređaju njenog dečka. Lepi Mića je rekao Sari da će ona imati veliki broj udvarača kada napusti rijaliti i da će za 16 sekundi ostaviti Akija i otići u ruke nekom daleko ozbiljnijem i zrelijem muškarcu.

Kasnije se povela priča i o mogućoj vezi između Sare i Ivana Marinkovića. Trajanovićeva je prokomentarisala da je Ivan divan kao drug, ali da nikada njihova veza ne bi mogla da funkcioniše, jer joj ne odgovara kako se on ponaša, odnosno što je često spreman da se svađa. Sa ovim stavom je bio saglasan i Mića koji je rekao da ne može između Sare i Ivana biti išta, jer su njih dvoje prosto dva različita sveta.

Kontaktirali smo mladog pevača i dečka Sare Trajanović, Andriju Akija Markovića, da nam prokomentariše to što su vezi sa manekenkom i njim pričali njegovi bivši cimeri iz Lisovića.

"Ne zanima me šta pričaju Mića i Ivan. Važno mi je samo ono šta mislimo Sara i ja", rekao je Aki za "Pulsonline".

Inače, on je sinoć bio u društvu sa Sarinom majkom Rositom u jednoj beogradskoj kafani, što je znak da ga je potencijalna tašta već prihvatila.

Autor: T.I.
Izvor: pulsonline
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>