Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić imitacijom Ace Lukasa odneo pobedu! (Foto+Video)

VIP imitatori su nam još jedno subotnje veče ispunili smehom i spektakularnom zabavom! Ipak, jedan je bio najspektakularniji: Željko Šašić kao Aca Lukas!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić imitacijom Ace Lukasa odneo pobedu! (Foto+Video)



Imamo pobednika i četvrte sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", a to je Željko Šašić koji je sve oborio s nogu svojom transformacijom u Acu Lukasa. Nagradu od 1.000 evra on je dodelio Dečjem onkološkom centru u okviru Kliničnog centra Beograd.

Aca Lukas: Neću gledati Željka Šašića kako me imitira!
Večerašnjem pobedniku, sigurni smo, nije bilo drago kada mu je dodeljeno da imitira sadašnjeg muža svoje bivše supruge, ali publici definitivno jeste, jer je Željko, kako je i žiri rekao - "razvalio"! On je, uz neizostavne tamne naočare za sunce, svog nekadašnjeg prijatelja skinuo glasom, mimikom i gestikulacijom karakterističnom za folkera. Ivan Ivanović je kazao da je samo po visini pevača znao da na sceni ipak nije Lukas, i da mu je drago što je ovog puta Šašić imitirao Lukasa, pošto je ovaj dugo njega imitirao. Gostujući član žirija Savo Milošević potvrdio je da je to najbolja imitacija koju je on video u svom životu.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Najlakše mi je bilo da imitiram Acu Lukasa!
Već na početku šoua sačekalo nas je novo iznenađenje: specijalan član žirija bio je bivši fudbaler Savo Milošević! Međutim, on se nije našao samo u ulozi ocenjivača imitacija, već i u ulozi imitatora! Sa perikom, u crvenom sakou i sa leptir mašnom, sportista je izašao na scenu i uz reči "Pusti, pusti modu" na momenat se našao u koži Zdravka Čolića!



Da probije led u takmičarskom delu večeri pripalo je Sari Jovanović u ulozi Britni Spirs. Sara je glasom toliko "skinula" svoju koleginicu Britni, da je bilo teško razaznati ko zapravo peva, a i šminka je odradila svoje, pa je i likom Sara bila pljunuta Britni. Publiku, ipak, nije oduševila samo uspešna transformacija, već i to što je nakon prvih taktova Sara skinula sako, pa ostala samo u brushalteru!

Kraljevsku notu ovoj večeri dao je  Boris Milivojević, koji je od prošlonedeljne kraljice rokenrola danas postao kralj - Elvis Prisli. U belom odelu sa nitnama, kralj je najpre počeo u sporijem ritmu sa pesmom "My Way", a završio sa "Viva Las Vegas", te se u tom duhu i razvrckao na sceni, ali mu je ipak falilo prošlonedeljne energije. Svi su se složili da je odlično oživeo Elvisa, i to, s obzirom na trbuščić, iz poznijih dana, odnosno kako je Ivan Ivanović rekao - iz Elvisove "čizburger faze".

Atmosferu jugoslovenskog roka iz 80-ih večeras je oživela Super Sneki, koja se u kratkom teksas kompletu transformisala u Viktoriju. Savo Milošević je priznao da je toliko gledao u noge Super Sneki, da nije ni stigao da odsluša pesmu, a ostali članovi žirija su se složili da Sneki sve imitacije radi sa ogromnom strašću.



Duh Italije večeras su nam doneli Ana Kokić i Aleksa Jelić koji su zajedno, u duetu, nastupili kao Lučano Pavaroti i Eros Ramacoti. Sa beretkom na prosedoj kosi, ALeksa je perfektno dočarao italijanskog zavodnika, dok je Ana bila neprepoznatljiva! Maskeri su odradili sjajan posao, te je bilo frapantno kada se po završetku izvedbe iz gojaznog Pavarotija začuo ženski glasić!

U crnom fraku i sa leptir mašnom, Tamara Dragičević nas je podsetila na miljenicu stare Jugoslavije, Lepu Brenu iz 80-ih godina. Pokazala je da i ona ima "duge noge za igranje", pa ih je po uzoru na lepu Brenu dizala u vis, i sjajno odradila imitaciju koja je imala kabaretski efekat.

Jedino je roze lak na noktima otkrio da na sceni nije legendarni frontmen grupe AC/DC Brajan Džonson, već Goca Tržan! Ona je zapevala čuveni hevi metal hit "TNT" i bukvalno, poput dinamita, zapalila studio! Žiri se složio da se Goca sjajno transformisala u hardrokera, A Savo Milošević je dodao da retko ko ume da pokaže toliku energiju na sceni.



Publiku na noge digao je i Skaj Vikler koji je nastupio kao "Will I Am" u scenskoj izvedbi saundtreka za film Veliki Getsbi. Savršeno se našao u zahtevnoj koreografiji, pa je Skaj i pevao, i repovao, i đuskao, i stepovao, i to do te mere da mu je zboj umalo otopio boju sa lica! "Radio sam kao crnac za ovo", našalio se Skaj, a žiri se složio i da je uspeo da oponaša karakteristićno "crnačko promuklo" pevanje, i da je ovo njegova najbolja transformacija do sada.

Za kraj, nastupio je Knez kao Hari Mata Hari. U belom odelu, i uz numeru "Lejla", Knez je poput pravog glumca potpuno dočarao mimiku i gestikulaciju tako karakterističnu za Harija Verešanovića. Ali, Knez je uspeo i da potre svoju specifičnu boju glasa, i da se i svojim vokalom transformiše u svog kolegu, te je žiri bio oduševljen. Jedini zamerku imao je Ivan Ivanović, i to na maskere, koji je kazao da su mu "dali pola metra nosa", na šta se Marija Kilibarda nadovezala, te prokomentarisala da je, s obzirom na pohvale, Knez možda "za nos ispred svih".

S nestrpljenjem očekujemo sledeću subotu i, uvereni smo, spektakularne transformacije naših VIP imitatora, a do tada pogledajte delić nastupa večerašnjeg pobednika:



Autor: T.I.
Foto: TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>