Region

Svet

Zvezde Granda: Sanel, Aleksandra, Marija, Stefan i Milica prošli u sledeći krug! (Foto)

Završilo se i četvrto veče kvalifikacionog dela takmičenja Zvezde Granda, a žiri je odlučio o novih pet kandidata koji su prošli u sledeći krug: Smolo Sanel, Nikolić Aleksandra, Marija Stojićević, Stefan Živković i Milica Pavlica.

Zvezde Granda: Sanel, Aleksandra, Marija, Stefan i Milica prošli u sledeći krug! (Foto)



Zvezde Granda: Odlučeno o novih pet takmičara koji idu dalje! (Foto)
Kao i u prethodnim emisijama i večeras su u žiriju bili Zorica Brunclik, Aca Lukas, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić i Snežana Đurišić. Pored njih, vrhovni žiri Saša Popović i Lepa Brena odlučivali su o kandidatima koje žiri nije pustio dalje, a imaju bar jedan pritisnuti taster.

Među kandidatima koji nisu prošli u sledeći krug našao se i sin jednog od članova "Slatkog greha. Kada je došao red da Saša Popović i Lepa Brena odluče da li ide dalje, Saša je naglasio da u takmičenju Zvezde Granda nema protekcije, pa iako je Damir Marković sin Sašinog cimera i prijatelja, ipak nije prošao u sledeći krug takmičenja.



I u ovoj emisiji bilo je dosta slaganja, ali i neslaganja među žirijem, ali su ipak izabrali pet kandidata koji će proći u sledeći krug, nakon predstavljanja i baraža u kome se našlo 12 takmičara iz ove, četvrte po redu, emisije kvalifikacionog kruga.

Ono što obeleži svako emitovanje "Zvezda Granda" svakako jeste žiri koji sam po sebi pravi šou, pa su se tako energična Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac i ovog puta prepucavali. Pevačica je napala Bosanca rekavši da je ljubomoran na njenog Kemiša. Stojković se branio i objasnio da je ponosan na sebe jer sprema duet za svoju ćerku Džidžu sa Halidom, a radi i sa Lepom Brenom.



12 takmičara prošlo je u baraž koji se održava na kraju emisije, a od njih je petoro prošlo u sledeći krug.

Iako su se mnogi borili i dali sve od sebe da bi postali zvezde "Granda", dvanaestoro je prošlo u baraž i otpevalo po jedan refren i ponovo se potrudilo da osvoji žiri, a na kraju je odlučeno da u sledeći krug takmičenja prođu: Smolo Sanel, Nikolić Aleksandra, Marija Stojićević, Stefan Živković i Milica Pavlica.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>