Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević imitiraće premijera Ivicu Dačića dok peva Miljacku!

Šou program "Tvoje lice zvuči poznato" nam svake subote donosi mnoštvo iznenađenja, a ono koje nas takođe očekuje svakako će biti urnebesno: Boris Milivojević naći će se u koži premijera Ivice Dačića dok izvodi pesmu "Miljacka"!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević imitiraće premijera Ivicu Dačića dok peva Miljacku!



Boris Milivojević je dobio do sada možda najteži zadatak: da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića, i to dok peva pesmu "Miljacka" Halida Bešlića. Naime, u jednoj od narednih epizoda Halid Bešlić će se pojaviti kao specijalni gost i, dok bude izvodio jednu od svojih najpoznatijih numera, na bini će se pojaviti Milivojević u ulozi Dačića.

"Boris je dobio možda jedan od najtežih zadataka do sada, da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića i odlično se snašao u toj ulozi. Naš premijer je pored političkog angažmana postao poznat i po izvođenju pesme "Miljacka" Halida Bešlića, te je produkcija šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" došla na ideju da ga neko od takmičara imitira. Taj zadatak pao je baš Borisu i nastup je bio fenomenalan, kao i svi njegovi do sada", izjavio je izvor blizak produkciji ovog televizijskog projekta i dodao da će Borisu na sceni društvo pratiti i sam Bešlić.

"Halid Bešlić će biti specijalni muzički gost u toj emisiji. On će na sceni izvoditi svoju pesmu "Miljacka", a onda će se u jednom trenutku pojaviti Ivica Dačić, to jest Boris Milivojević. Moram reći da je ovo izazvalo veliki aplauz i smeh kod publike, kao i kod žirija. A posebno se zabavila Marija Šerifović, koja će u toj emisiji ocenjivati takmičare pored Ivana Ivanovića, Katarine Radivojević i Marije Mihajlović", priča izvor blizak produkciji.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: prva.rs, ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>