Najnovije vesti

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević imitiraće premijera Ivicu Dačića dok peva Miljacku!

Šou program "Tvoje lice zvuči poznato" nam svake subote donosi mnoštvo iznenađenja, a ono koje nas takođe očekuje svakako će biti urnebesno: Boris Milivojević naći će se u koži premijera Ivice Dačića dok izvodi pesmu "Miljacka"!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Boris Milivojević imitiraće premijera Ivicu Dačića dok peva Miljacku!Boris Milivojević je dobio do sada možda najteži zadatak: da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića, i to dok peva pesmu "Miljacka" Halida Bešlića. Naime, u jednoj od narednih epizoda Halid Bešlić će se pojaviti kao specijalni gost i, dok bude izvodio jednu od svojih najpoznatijih numera, na bini će se pojaviti Milivojević u ulozi Dačića.

"Boris je dobio možda jedan od najtežih zadataka do sada, da imitira premijera Srbije Ivicu Dačića i odlično se snašao u toj ulozi. Naš premijer je pored političkog angažmana postao poznat i po izvođenju pesme "Miljacka" Halida Bešlića, te je produkcija šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" došla na ideju da ga neko od takmičara imitira. Taj zadatak pao je baš Borisu i nastup je bio fenomenalan, kao i svi njegovi do sada", izjavio je izvor blizak produkciji ovog televizijskog projekta i dodao da će Borisu na sceni društvo pratiti i sam Bešlić.

"Halid Bešlić će biti specijalni muzički gost u toj emisiji. On će na sceni izvoditi svoju pesmu "Miljacka", a onda će se u jednom trenutku pojaviti Ivica Dačić, to jest Boris Milivojević. Moram reći da je ovo izazvalo veliki aplauz i smeh kod publike, kao i kod žirija. A posebno se zabavila Marija Šerifović, koja će u toj emisiji ocenjivati takmičare pored Ivana Ivanovića, Katarine Radivojević i Marije Mihajlović", priča izvor blizak produkciji.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: prva.rs, ScreenShot YouTube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Zvezde Granda: Teškom odlukom žirija izabrano najboljih pet kandidata! VIDEO

Zvezde Granda: Teškom odlukom žirija izabrano najboljih pet kandidata! VIDEO

Večerašnja epizoda takmičenja Zvezde Granda donela je veliki broj talentovanih muških kadidata koji su svojim sjajnim vokanim sposobnostima oduševili žiri, ali je samo njih pet uspelo da obezbedi prolaz u sledeći krug, to su: Semir Jahić, Stefan Veselinović, Nikola Pećanac, Harum Mehmedagić i Nenad Manojlović.

Tekstualna vest17. januar 2015

Region

Svet