Region

Svet

Aca Lukas: Neću gledati Željka Šašića kako me imitira!

Večeras će sve oči biti uprte u Željka Šašića! I to iz jednog razloga – u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" pevač je dobio najteži zadatak: da imitira sadašnjeg supruga njegove bivše žene Sonje, Acu Lukasa.

Aca Lukas: Neću gledati Željka Šašića kako me imitira!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić - Najlakše mi je bilo da imitiram Acu Lukasa!
Zbog ovoga malo ko bi voleo da se nađe u Šašićevoj koži, ali ako ste očekivali da će pevač ustuknuti pred izazovom, pogrešili ste. Specijalno za emisiju Vikend sa Zeletom koja se emituje na Radio Pingvinu, Željko Šašić je otkrio kako je on dočekao ovaj zadatak.
"Sve je to u sklopu šou programa. Ništa nije suviše lično", rekao je Žejko.

Međutim, ono što je još interesantnije je šta će Lukas reći na ovu nezgodnu situaciju. Pevač se ekskluzivno oglasio i voditelju Radio Pingvina Zeletu otkrio da li će gledati emisiju.

"Neću", bilo je prvo što je pevač rekao, a onda je dodatno objasnio i zašto neće gledati Šašićevu imitaciju: "Radim, nemam vremena da gledam."

Voditelj ga je pitao i šta misli o tome što će ga Šašić imitirati. "Ne mislim ništa loše. To je super šou. Svaki šou program je dobar", rekao je Lukas.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić nezadovoljan sledećim zadatkom - Dobio Acu Lukasa!
A na pitanje da li bi Šašiću dodelio 12 poena da je kojim slučaju on u žiriju, Lukas je otkrio da sve zavisi od takmičarevog performansa. "Ne mogu da razmišljam o tome, ali zavisi od nastupa. Ne vidim zašto bi dobio 12 poena automatski ako mene imitira, ne vidim u čemu je poenta. Ne bi imao privilegije", iskren je bio Lukas.

Zele je na kraju saopštio Šašiću da je Lukas rekao kako neće gledati emisiju, na šta je Željko imao vrlo interesantan odgovor: "Ako ne gleda večeras, možda će stići i pogledati kad izađe na Jutjubu."

Autor: T.I.
Izvor: story.rs
Foto: vesi-online.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>