Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković nasrnuo na Jelenu Golubović! Edin sprečio obračun!

Verbalnih svađa na najpopularnijem imanju regionu ne manjka, te je pitanje samo kada će doći i do fizičkog obračuna. Sinoć umalo da se to i desi između Ivana Marinkovića i Jelene Golubović.

Farma 5: Ivan Marinković nasrnuo na Jelenu Golubović! Edin sprečio obračun!



Farma 5: Jelena Golubović povredila kičmu i glavu?! Ivan joj izmakao stolicu! (Foto+Video)
Sinoć posle žurke Jelena Golubović i Ivan Marinković su se žestoko prepirali, a svađalačka atmosfera je Ivana baš ponela, te je u jednom momentu rediteljki i opsovao majku. Na psovku mu Golubovićeva nije ostala dužna, pa je odgovorila tako što je pomenula Ivanovu ćerku. To je potpuno razjarilo bivšeg muža Goce Tržan, pa je skočio i nasrnuo na rediteljku. U poslednjem momentu se isprečio Edin Škorić, koji je Jelenu izgurao iz sobe i zalupio vrata. Da se nije umešao, sada bismo sigurno imali diskvalifikovanog farmera!

Čitav sinoćni događaj jutros je Jelena prepričavala Zorici Marković i Simonidi Ačević. "Ivan je skočio na mene, hteo je da me bije. Opsovao mi je majku! Edin me je izbacio napolje i zalupio vrata", bila je potresena Golubovićeva.

Iznervirao se i Marko Vukotić koji je takođe pobesneo na Jelenu. "Kome ti vređaš ćerku", urlao je na rediteljku. Golubovićeva je kasnije rekla da joj se Marko posle toga izvinio, ali da ona to izvinjenje ne prihvata. "Marko je bio prvi protiv toga da se ničija majka ne pominje na Farmi", kazala je Jelena i dodala da je ona samo odreagovala na to što joj je Ivan opsovao majku, i da niko nema prava da joj prebacuje za njenu reakciju, ni Ivan niti Marko.

Autor: T.I.
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>