Region

Svet

Aleksandra Perović: Majčinske obaveze uz doktorat

Nekadašnja članica grupe “Mobi Dik”, a potom solo pevačica - Aleksandra Perović, već izvesno vreme odsutna je sa estradne scene. Međutim, pevačica kaže da je sve vreme veoma aktivna, kako na fakultetu na kome je zaposlena kao asistent, tako i u majčinskim obavezama.

Aleksandra Perović: Majčinske obaveze uz doktorat



"Istina je da sam smanjila estradne aktivnosti, ali sam, na primer, cele prošle školske godine, iako u trudnoći, bila aktivna na fakultetu, gde radim kao asistent. Sve vreme trudnoće sam radila, a 6. avgusta sam rodila sina Pavla."

Aleksandra kaže da joj mama mnogo pomaže u čuvanju deteta, ali se i ona odlično snalazi u novoj ulozi.

"Nema ništa lepše nego brinuti o svom detetu, pratiti njegov rast i razvoj, svaki novi pokret, osmeh... Dobro se snalazim u svemu, tim pre što imam i određeno iskustvo, jer je moj brat rođen kada sam imala deset godina, tako da sam već tada naučila neke stvari oko podizanja deteta."

Na pitanje na koga liči beba, Aleksandra kaže da su, zasada, podeljena mišljenja.

"I na mene, i na tatu, što je sasvim normalno. Pavle je vesela, nestašna beba, pravi dečak i pravi lav. Aktivna je beba, kakva sam i ja bila sve vreme trudnoće, tako da sam to verovatno prenela na njega", rekla nam je Aleksandra koja se sprema da do kraja godine doktorira, odnosno dobije zvanje docenta.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>