Region

Svet

Slavici Ćukteraš mama šije venčanicu, svadba na proleće!

Popularna pevačica Slavica Ćukteraš, koja će uskoro stati na ludi kamen sa golmanom Vladom Avramovim, koji je branio za Fiorentinu, a trenutno je u klubu Kaljari u Italiji, već priprema venčanje iz snova.

Slavici Ćukteraš mama šije venčanicu, svadba na proleće!Kako saznaje "Alo", pevačica je odlučila da ne baca pare na modele skupih kreatora, već će za njenu venčanicu da se pobrine njena mama, koja je krojačica.

"Slavici mama šije kostime i za scenu, ali i za opuštene varijante, retko kada nešto od garderobe kupuje. Pošto ima ideju i zamisao kakvu venčanicu želi, mama će joj pomoći da to sprovede u delo. Mama će sašiti venčanicu, ali i haljinu u koju će se
Slavica Ćukteraš i Vladimir Avramov srećni u ljubavi (Foto)
Slavica kasnije presvući. Kako nikada nije volela da priča o privatnom životu i sada se trudi da što manje detalja izađe u javnost. Svadba je na proleće, ali tačan datum još nije zakazan. Buduća mlada cveta, mnogo se prolepšala, ali je mnogo i smršala, više od šest kilograma, pa je i Vlada kritikuje jer postaje anoreksična", priča izvor blizak paru.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus


>