Region

Svet

Bojana Rajić uskoro zvanično uzima devojačko prezime: Nekoliko dana je deli od razvoda!

Manekenka Bojana Stojković početkom sledeće nedelje oslobodiće se ovog prezimena i zvanično vratiti devojačko Rajić, jer je samo nekoliko dana deli od razvoda.

Bojana Rajić uskoro zvanično uzima devojačko prezime: Nekoliko dana je deli od razvoda!Uskoro slobodna. Bojana Stojković će i pred zakonom biti slobodna žena, jer je početkom naredne nedelje čeka ročište za razvod braka od golmana Partizana Vladimira Stojkovića. Oni će se pred sudijom opštinskog suda razići sporazumno, kako su se ranije dogovorili, saznaje "Blic".

"Iako smo u medijima mogli svašta pročitati, Bojana i Vladimir su se dogovorili oko svega. I oko podele imovine i oko alimentacije. Govorilo se da će joj sve oduzeti, a ništa dati, ali to nije tačno. Ona ne želi da se oglašava u medijima i to je njen izbor, ali razvod će biti sporazuman i okončaće se odmah, nakon tog prvog i poslednjeg ročišta", priča za "Blic" izvor blizak paru.

Ipak, manekenka ne krije zadovoljstvo zbog toga što će povratiti svoje devojačko prezime Rajić i, kako je nedavno izjavila, ne planira da u budućnosti opet staje na ludi kamen. Ipak, volela bi da sinu Lavu (2) podari brata ili sestru.

"Svakako da bih u nekoj daljoj budućnosti volela da osnujem porodicu, da sa nekim delim život i da dobijem još jedno dete. To svaku ženu čini kompletnom. Ipak, često sumnjam da bih pristala da se za nekoga zakonski vežem. Nemam nameru da potpisujem ugovor kojim ću se obavezati da nekome pripadam. Kada osetimo potrebu da jedno od drugog odemo, ne želim da sud odlučuje kada će se to desiti", rekla je manekenka. "U mom životu trenutno nema mesta za novog muškarca. U njemu već postoji jedan mladi muškarac koji će uvek imati prioritet u odnosu na sve druge. To je, naravno, moj sin", rekla je nedavno za jedan nedeljnik manekenka Bojana Stojković.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>