Region

Svet

Dečko Jelene Jovanović ili ne? Bane Đokić lažirao sliku, sledi tužba!

Fejsbuk profil Jelene Jovanović, koja trenutno boravi na Farmi, vodi njena dobra prijateljica Katarina.

Dečko Jelene Jovanović ili ne? Bane Đokić lažirao sliku, sledi tužba!



Nedavno se pojavila vest da je pravi dečko Jelene pevač Bane Đokić, a osvanula je i njihova zajednička fotografija na kojoj se ljube. Postavilo se pitanje koliko ustvari Jovanovićeva ima momaka. Povodom ovakvih natpisa, oglasila se i Katarina, pirjateljica farmerke.

"Opšte je poznato da od kada je Jelena ušla na Farmu, razni u pokušaju "muškarci" koriste njeno ime zarad sopstvenog marketinga, nije istina šta su izjavili. Tužno je na šta su ljudi sve spremni zarad slave, da se reklamiraju na ime nekoga ko se ne može odbraniti. A jedni od nazovi "muškaraca" su Bane Đokić i Ivan Ristić."

Kao dokaz uz tekst i da se radi o fotomontaži, Katarina je priložila i fotografiju.

"Pravni tim pevačice koja se nalazi na Farmi podneće tužbu protiv samozvanog pevača Baneta Đokića zbog falsifikovanja fotografija i izmišljenih izjava kojima je ukaljao njen ugled i čast Banetu Đokiću, samozvanom pevaču koji je u više medija lažno izjavljivao kako je bivši dečko Jelene Jovanović, uskoro sledi krivična prijava i tužba od strane pravnih zastupnika mlade pevačice, koja se trenutno nalazi na Farmi. Đokiću, ali i drugima koji su se u medijima lažno predstavljali da su sa zvezdom "Granda" bili u vezi (i tako joj ukaljali čast i ugled) preti ne samo tužba zbog izmišljotina, već i zbog krivičnog dela falsifikovanja, pošto se ispostavilo da je fotografija na kojoj se vidi kako se Đokić ljubi sa Jelenom zapravo foto-montaža", piše Telegraf.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf, Puls
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>