Region

Svet

Kaliopi spremna za Sava centar: Beograđani me uvek divno dočekaju! (Foto)

Kaliopi Bukle govorila je danas na pres konferenciji u Sava centru o koncertu koji će 10. novembra održati u Beogradu, ali i o novom albumu "Melem" koji je nedavno izdala.

Kaliopi spremna za Sava centar: Beograđani me uvek divno dočekaju! (Foto)



Kaliopi: Nakon uspešnih koncerata u BiH, sledi koncert u Beogradu i Zagrebu (Foto)
47-godišnja pevačica je po samom ulasku u "Art Cafe-u" u Sava centru počela da zračim svojom lepotom i pozitivnom energijom, a zatim se obratila prisutnim novinarima. Razgovaralo se uglavnom o predstojećem koncertu koji će se održati 10. novembra u Sava centru sa početkom u 20 časova, ali i o novom albumu na kojem je radila sa Romeom Grilom, bivšim suprugom.



Romeo Gril, zapravo, bio je jedna od glavnih tema na današnjoj pres konferenciji, a njegova bivša supruga Kaliopi imala je samo najlepše reči za njegov rad, ali i podršku koju joj je pružao tokom života. Nakon 12 godina njih dvoje odlučili su da se ponovo sastanu, ali u poslovnom smilu i napravili su album "Melem" koji je već postao poprilično popularan.

Kaliopi za "Melem" kaže da nije vrhunac njene karijere, ali je svakako "zaokruženje jednog velikog opusa". "Ceo album "Melem" radio je Romeo Gril, sem jedne pesme čiji sam ja autor. Kroz njih sam ja mogla da čujem i vidim sve ono što je Romeo mislio, a ja nisam uspela sama da primetim. Ja sam se ovim albumom izlečila i zato želim da taj melem prenesem na sve ostale koji će ga slušati, jer, koji je bolji način za zahvalnost nego glasom i pesmom?", rekla je Kaliopi.



Indexi i prijatelji u Sava Centru: Legende Ex Yu prostora u čast bezvremenih Indexa (Foto)
Što se tiče predstojećeg beogradskog koncerta Kaliopi nije želela mnogo da otkriva, jer je, kaže, pripremila iznenađenje za svoju publiku. Nije želela da naglašava kako joj je Beograd omiljeni grad u kome će pevati, ali je rekla da su je Beograđani uvek lepo dočekivali, a nešto manje od mesec dana pre njenog solističkog koncerta nastupila je u Velikoj dvorani Sava centra u sklopu koncerta "Indexi i prijatelji" gde je dočekana ovacijama. Inače, samo što se vratila sa nastupa u Zenici, Sarajevu i Tuzli, i kaže da je još uvek preplavljena emocijama.

Nije otkrila ni ko će biti gosti na njenom koncertu, ali je njen saradnik objasnio da uz njen glas i energiju nisu potrebne ni igračice, ni plesačice ni vatrometi da bi publika uživala u jednom spektaklu. Jedini gost koji će se možda pojaviti na koncertu Kaliopi, a koga je ona spomenula, jeste njen bivši suprug Romeo Gril: "Ako ikada bude bio moj gost na koncertu, to će definitivno biti sada u Beogradu", rekla je pevačica i dodala da je ona njegova večita muza, a on njen najbolji kompozitor.



Kaliopi je na samom kraju sela za klavir i zasvirala. Uz muziku je zapevala zajedno sa prisutnim novinarima, a svojim glasom pokazala je još jednom zašto je smatraju najboljim vokalom sa ovih prostora. Kaliopi je otpevala nekoliko pesama, od kojih i "Mrvicu" sa novog albuma.

Autor: M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>