Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković u intervjuu - Ivan Marinković se ne trezni!

Zorica Marković davala je intervju pred kamerama i iskoristila da tada prokomentariše Ivana Marinkovića i kaže da se on od prvog dana na Farmi jednostavno ne trezni.

Farma 5: Zorica Marković u intervjuu - Ivan Marinković se ne trezni!



Naime, Zorica je rekla da je Ivan konstantno pijan i da ona smatra kako je to loš uticaj Lepog Miće. Ni Katarina Grujić nije prećutala Ivanovo ponašanje, pa je pevačica takođe rekla kako Ivan svakog dana sve više pada u njenim očima zbog količine alkohola koji konzumira na imanju.

Nakon što je Grujićeva za sluge izabrala Ekrema i Džidžu, Marinković joj je prišao pripit i vikao na nju jer je Džidžu postavila za slugu, a ona je pokušavala da se odbrani time što je Džidžu na taj način sačuvala.

Farma 5: Ivanu Marinkoviću preti tužba od Sarine majke, Čupo ga nazvao alkoholičarem!
Podsećanja radi, Čupo je izašao sa Farme samo dan nakon što je vraćen, a i on je po ponovnom napuštanju Lisovića rekao da je Ivan Marinković alkoholičar i da dan počinje i završava alkoholom. Tada je i Sarina majka izjavila da joj se ne dopada Ivanovo ponašanje na Farmi i da će podneti tužbu jer je Marinković njenoj Sari napravio modrice kada ju je uštinuo.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink/Wikipedia

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>