Region

Svet

Nataša Bekvalac savetuje Bojanu Rajić: Sledi faza Ortaci mu otvaraju oči, a ti ćuti i istrpi! (Foto)

Bojana Rajić trenutno prolazi kroz jedan od burnijih razvoda, koji je pritom vrlo medijski propraćen i nije joj nimalo lako, a njena prijateljica Nataša Bekvalac udelila joj je nekoliko saveta.

Nataša Bekvalac savetuje Bojanu Rajić: Sledi faza Ortaci mu otvaraju oči, a ti ćuti i istrpi! (Foto)I sama Nataša se pre nekoliko godina razvela od Danila Ikodnovića, kada se i sama našla u situaciji sličnoj Rajićevoj, pa je na Instagramu postavila fotografiju na kojoj piše: "Ako muškarac priča loše o svim ženama, verovatno se opekao na jednu, onu koju je najviše želeo", a uz nju napisala: "Za moju drugaricu i brata, Bojanu Rajić".Dve drugarice, ili dva brata, nastavile su konverzaciju pa je Bojana odgovorila sa: "Brate moj, ti to najbolje znaš", na šta je Nata rekla: "Sad sledi faza - ortaci mu otvaraju oči".

Iako su javno komentarisale sopstvene razvode nisu se nimalo ustručavale, pa je Bojana rekla: "Ta faza je uveliko u toku", a Nataša odgovorila: "A ti ćuti... Istrpi... Sutra ćeš ih sve za pojas zadenuti".

Autor: M.P.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>