Region

Svet

Rada Manojlović zavodnica: Cvija ostavio devojku zbog nje! (Foto)

Gde ima dima, ima i vatre, ovako bi mogla da se opiše situacija Stefana Cvijovića i Radmile Manojlović, koji su nedavno snimili duet i od tada se ne odvajaju.

Rada Manojlović zavodnica: Cvija ostavio devojku zbog nje! (Foto)



Naime, kako "Alo" saznaje, reper je raskinuo višemesečnu vezu sa devojkom Anđelom, a kako se šuška, razlog za to je upravo zgodna pevačica iz Četereža. Stefan i Rada već mesecima provode vreme zajedno, čak i na snimanja dolaze u paru, u šta smo se više puta i sami uverili.


Foto: Rajko Ristić

"Otkako su snimili duet, postali su nerazdvojni. Rada, kada nije na putu, po ceo dan je kod Stefana u studiju, a da su previše bliski mogu da primete i ljudi koji ih ne poznaju. Oni sada snimaju i drugi duet, na sva snimanja idu zajedno njegovim automobilom, a da nešto tu postoji, posumnjala je i Cvijina devojka, koja mu je nekoliko puta zamerila što više vremena provodi sa pevačicom nego sa njom, zbog čega je on odlučio da okonča višemesečnu vezu. Kada ih pitate da li postoji nešto više od drugarstva među njima, oni se samo smeškaju, a kao izgovor što toliko vremena provode zajedno navode zajedničku pesmu", priča izvor blizak akterima ove priče.

Nedavno je ekipa "Alo-a" prisustvovala snimanju "Grand parade", gde su Cvijović i Manojlovićeva došli zajedno, i to kao što nam je izvor već rekao, njegovim automobilom. Sve vreme dok su čekali svoj red da se popnu na binu, stajali su zajedno, pričali, smejali se, ali i grlili i mazili, što je naš paparaco i zabeležio. Kada smo Stefana pitali gde mu je devojka, zbunjeno je odgovorio da je nema.


Foto: Rajko Ristić

"Nemam devojku! Nema je, tu je, ne znam! Nije da je nema, nego ne znam", bio je sluđen reper, koji je stajao zagrljen sa pevačicom dok nam je odgovarao na pitanje, a Radmila se na to samo smeškala, da bismo i nju pitali šta je sa njenim momkom.

"Ne demantujem i ne potvrđujem ništa, ne čitam štampu i ne znam šta se piše", bila je kratka Manojlovićeva, dok je Cvija na to dobacio da nije upoznao Radinog dečka. "Ne znam da li ona ima momka, ja ga nisam upoznao!", rekao je Cvijović.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>