Region

Svet

X Factor Adria: Čudesna Ilma presrećna - Umalo se nisam onesvestila kad me je Željko zagrlio! (Video)

Simpatična Ilma Karahmet, koja je sinoć očarala publiku u regionu nezaboravnim nastupom u "X Factoru" priča da ne zna gde se nalazi, da joj telefon non-stop zvoni, kao i da je posle emisije dobila više od 3.000 poruka na Fejsbuku iz cele Evrope!

X Factor Adria: Čudesna Ilma presrećna - Umalo se nisam onesvestila kad me je Željko zagrlio! (Video)



X Factor Adria: Trinaestogodišnja Ilma raspametila žiri! (Foto+Video)
Devojčica iz Kiseljaka kojoj su omiljeni pevači Saša Kovačević i Bijonse priznaje da je presrećna zbog silnih pohvala, ali i da ne želi da prognozira da li će pobediti u poznatom talent šou- programu. Kako kaže, sigurna je samo da će dati sve od sebe, pa šta bude.

"Joj, ne znam gde se nalazim, svi me zovu, šalju poruke, novinari me jure… Uh, grlo mi se osušilo od davanja intervjua!", u dahu izgovara trinaestogodišnja Ilma, i dodaje da su joj nakon emisije prvo čestitali članovi njene porodice koji su bili presrećni zbog sjajnog nastupa u "X Factoru".



"Pesmu "Ima jedan svijet" sam odabrala jer ima divan tekst i odličan aranžman, a i Zorica Kondža je jedna od najboljih pevačica. Jednostavno, mislila sam da je ovo idealna numera za "X Factor Adria" i bila sam u pravu. Imala sam pripremljenu još jednu pesmu za audiciju, "Hurt" Kristine Agilere, ali, eto, nije bilo potrebe da i nju otpevam", objašnjava Ilma, i napominje da se umalo nije onesvestila kada joj je prišao Željko Jokimović i zagrlio je.

"U tom trenutku nisam znala da li da se smejem ili plačem od sreće! Drago mi je što sam uspela da ostanem na nogama", kroz smeh priča devojčica s glasom anđela i otkriva nam kako je počela da se bavi pevanjem.

"Imala sam četiri godine i moj otac, koji svira klavijature i harmoniku, se pripremao za nastup. Rekla sam mu: "Daj malo da ja pevam", i počela neku pesmicu… Promenila sam intonaciju, jednom, drugi, treći put, a tata je uzviknuo: "Šta je ovo?". Kad sam završila on mi je rekao: "Od tebe će biti zvezda jednog dana!". Pobeđivala sam na brojnim takmičenjima i kada sam videla reklamu na "Pinku", morala sam da pokušam, i prijavila sam se za "X Factor" jer sam smatrala da imam šta da pokažem. Roditelji su prvo bili u čudu kada sam im rekla da sam se prijavila, ali su mi odmah poručili da će me podržati", navodi Ilma.



Omiljeni domaći izvođač joj je Saša Kovačević, koji je, kako objašnjava, poseban, a njen idol je Bijonse.

Oduševljena je lavinom pozitivnih komentara koju je noćas izazvala na društvenim mrežama, naročito postovima ljudi koji su napisali da je ona toliko dobro otpevala da nema smisla da se "X Factor" više prikazuje. Međutim, ne želi da previše "poleti", i nastoji da čvrsto ostane na zemlji.

"Sve sam čitala! Dobila sam više od 3.000 poruka iz Nemačke, Švedske, Austrije, Srbije, Bosne, Hrvatske, Makedonije… Presrećna sam što su svi pozitivni, a što se tiče komentara da sam ja već pobedila… Iskreno, neću da gledam u budućnost, znam samo da ću dati sve od sebe, pa šta bude, bude", zaključuje Ilma Karahmet, a mi imamo utisak da će se o ovoj devojčici čarobnog glasa tek čuti.



Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>