Svet

Region

Rani radovi: Isplivale fotografije gole Madone kada ja imala svega 18 godina! (Foto)

Kontroverzna Madona opet je u žiži javnosti, ovog puta zbog golišavih fotografija koje je napravila kada je imala svega 18 godina!

Rani radovi: Isplivale fotografije gole Madone kada ja imala svega 18 godina! (Foto)



Golišave fotografije pop ikone Madone, načinjene davne 1977. godine, isplivale su u javnost nakon smrti osnivača magazina "Penthaus", Boba Gučonea, kada je njegova lična kolekcija završila na aukciji.

Tih davnih dana, Madona Luisa Čikone bila je studentkinja plesa na mičigenskom univerzitetu, a za džeparac je zarađivala i poziranjem. Tako je pristala da uradi i seriju erotskih fotografija, a honorar joj je iznosio 10 dolara po satu!

Nema mnogo sličnosti između sadašnje i tadašnje Madone. Bar ne u fizičkom smislu, budući da na slikama vidimo devojčurak prirodnog izgleda sa kratkom braon kosom. Ali ono što jeste sličnost između tadašnje tinejdžerke i sadašnje zvezde, jeste čist egzibicionizam po kojem je pevačica poznata, budući da Madona pozira u raznoraznim pozama, i to od toplesa to potpune obnaženosti.


Foto: Guccioni Collection

Madona se naravno i ne uzbuđuje previše zbog svojih "ranih radova". Naime, poznata je po tome da nema problem da svoje telo koristi do krajnjih kapaciteta, te da se otvorene seksualnosti nikada nije stidela. Uostalom, nakon uspešne karijere prepune svakojakih ispada i seksualno eksplicitnih stajlinga, samo Madona je izjavila da nema apsolutno ničega u njenoj prošlosti čega bi se sramila.

Autor: T.I.
Foto: Guccioni Collection

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>