Region

Svet

Čupo Kalač: Žao mi je što sam Jeleni dao pismo, a još više što joj nisam dao prsten!

Muhedin Čupo Kalač priznao je da je svojoj devojci Jeleni Golubović dao pismo. Iako je pre tri dana zahvaljujući baražu vraćen na imanje u Lisoviću, zbog prenošenja informacija iz spoljnog sveta već sutradan je diskvalifikovan.

Čupo Kalač: Žao mi je što sam Jeleni dao pismo, a još više što joj nisam dao prsten!On je za Kurir rekao da se kaje što je svoju dragu obavestio o njenoj porodici i da je pismo pocepao i bacio u WC. "Užasno se kajem što sam uopšte dao Jeleni to pismo. Pre nego što sam prvi put izbačen s Farme, Jelena se brinula da joj baka ne umre dok je ona na imanju. Ja sam bio kod njenih kući i prihvatili su me. U pismu sam napisao da su joj majka i baka dobro, da su se nedavno vratili s Filipina i da malo pripazi na svoje ponašanje.

Čim ga je pročitala, ja sam ga pocepao na komadiće i bacio u WC. Žao mi je što su nju napadali zbog toga, a još mi je više žao što joj nisam dao prsten koji sam namenio da joj poklonio 13. novembra, na svoj rođendan. Nisam se nadao da će me diskvalifikovati, ali šta da radim. Čekaću je", kazao je Čupo.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>