Region

Svet

Sonja Vuksanović napravila karambol: Supruga Ace Lukasa svojim audijem slupala tri automobila!

Sonja Vuksanović, supruga Ace Lukasa, udarila je automobilom "audi Q5" u tri parkirana vozila i pričinila veliku materijalnu štetu. Srećom, nije bilo povređenih.

Sonja Vuksanović napravila karambol: Supruga Ace Lukasa svojim audijem slupala tri automobila!



Do sudara je došlo samo stotinak metara od njenog stana, na beogradskom Bulevaru oslobođenja, kada je folkerova žena iznenada izgubila kontrolu nad vozilom.

"Sonja živi dve kuće od mesta udesa. Bila je sama u kolima, a kad je izašla iz auta, rekla je da ne zna kako je izazvala nesreću. Bila je u šoku", kaže jedan od očevidaca i dodaje: "Ubrzo je stigla policija i napravila zapisnik, jer je šteta na dva automobila baš velika, dok je na trećem nešto manja."

Sačekao ih je momak iz Lukasovog obezbeđenja, a Sonja je otišla pre njihovog dolaska. Nije se ni izvinila ljudima, valjda je bila u prevelikom šoku i samo je otišla. Iz firme koja se bavi proizvodnjom torti i kolača, čiji je jedan od slupanih automobila, poručili su da ne žele ništa da komentarišu. U više navrata smo zvali Sonju, ali pošto nije odgovarala, poslali smo joj i poruku. Ni tada nam se nije javila, pa smo se čuli sa Acom Lukasom, koji je u Beču.

On kaže da nije tačno da je Sonja napustila mesto nesreće pre dolaska policije.

"Sonja je sačekala policiju. Za to vreme je stigao i čovek iz mog obezbeđenja, a pošto je ona bila u šoku, rekli su joj da ode kući i da se malo smiri. Kasnije je ponovo sišla i potpisala zapisnik. Proverili su joj količinu alkohola i iznosila je nula. Ne znam kako joj je izmakao volan, valjda se sagla da uzme telefon koji joj je ispao."

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>