Region

Svet

Kristina Bekvalac zvanično pokrenula svoj web sajt (Foto)

Modna stilistkinja Kristina Bekvalac danas je posle višemesečnog truda i zalaganja zvanično lansirala svoj web sajt.

Kristina Bekvalac zvanično pokrenula svoj web sajt (Foto)



Projekat na kome je mlađa sestra Nataše Bekvalac vredno radila prethodnih meseci predstavlja sintezu njenog dosadašnjeg rada uz neizostavni prepoznatljivi lični pečat, koji je vidljiv u svakom odeljku.

Nataša i Kristina Bekvalac sa ćerkama na salašu (Foto)
"Veoma sam srećna što je nakon višemesečnog rada na sajtu javnosti dostupno sve ono na čemu smo moji saradnici i ja radili. Budući da je dosta ljudi putem društvenih mreža pokušavalo da stupi u kontakt sa mnom zbog modela koje sam do sada kreirala, odlučila sam da putem sajta svoj rad učinim dostupnim svima koji se za njega interesuju", kaže Kristina.



Svi oni kojima se dopadaju Kristinine kreacije sada će biti u mogućnosti da ih poruče putem online šopa. Sajt www.kristinabekvalac.com će stalno biti updateovan novim kreacijama, a osim haljina, ostali odevni komadi i aksesoari takođe će biti dostupni.



Sem porudžbina modela, posetioci sajta moći će da se bliže upoznaju sa njenim dosadašnjim radom kroz spotove, reklame, editorijale i prezentacije na kojima je ona radila.

Početkom decembra na sajtu će biti objavljena novogodišnja kolekcija, koja će sadržati 15 novih modela sa potpisom poznate stilistkinje.



Autor: B.B.
Izvor: Svet.rs
Foto: kristinabekvalac.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>