Region

Svet

Suzana Mančić: Loto je obeležio ceo moj život

Najpoznatija loto devojka na ovim prostorima, Suzana Mančić, gostovala je na HRT-u gde je izvlačila "sedmicu". Međutim, srećnog dobitnika nije bilo, a Suzana je tamošnjoj publici ispričala kako je počastvovana što je bila gošća na njihovoj televiziji.

Suzana Mančić: Loto je obeležio ceo moj život



"Velika mi je čast pre svega biti gošća Hrvatske lutrije i da su se baš mene setili prilikom obeležavanja svog jubileja. Naravno da mi je bilo drago i da ponovno budem u studijima Hrvatske televizije, da vidim stare kolege i prijatelje. Ali i da me vide mlađi, koji ni ne znaju za mene". izjavila je Suzana.

Na pitanje koliko je lutrija uticala na njen život Suzana je odgovorila: "Najlepše stvari u životu događaju se neplanirano. Loto izvlačenje sam počela raditi u trenutku kada sam prestala sa svim estradnim i televizijskim aktivnostima, u želji da završim fakultet (studirala sam pravo). Na nagovor dvojice prijatelja, koji su radili u marketingu televizije Beograd (EPP), počela sam izvlačiti brojeve lota, koje je, kao što vidite, obeležio ceo moj život i karijeru. Loto brojeve sam izvlačila četiri godine, što je gledala cela ondašnja Jugoslavija i tako sam dobila epitet loto devojke".

Autor: M.P.
Izvor: Tportal.hr
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>