Region

Svet

Sulejman Memo Haljevac razočaran i ljut: Zuzi Zu nije znala ko je on!

Sulejman Haljevac Memo, pobednik je prošle sezone rijalitija Farma, ne samo da je omiljen u Sarajevu, u svojoj BiH, već i u Srbiji. I danas, nekoliko meseci nakon pobede, Memo "nije miran" na beogradskim ulicama.

Sulejman Memo Haljevac razočaran i ljut: Zuzi Zu nije znala ko je on!



Haljevac je jedan od onih koji, posebno svojim zemljacima, a koji učestvuju u nekim rijalitijima u Srbiji, pomaže da se što bolje afirmiraju. Reči hvale pa i toga da nekada uzme telefon u ruke i, kako reče nedavno, "malo pogura neke svoje Bosance", nisu retkost. Kako je postao jako drag i režiserima aktuelne Farme često ga kontaktiraju i pitaju za neke učesnike koji su na bilo koji način povezani sa BiH.

Tako je bilo i sa Zumretom Midžić Zuzi koja je nedavno napustila to seosko imanje. Na svoj način Memo joj je pomagao, animirao ljude da glasaju i za nju, a onda se šokirao kada je čuo kako je, navodno, Zuzi na pitanje novinara šta misli o njemu, rekla kako uopšte ne poznaje tog gospodina?! "Ko je on?", pitala se Zuzi.

Na to, kako pričaju Memini prijatelji, on nije ostao ravnodušan. Nije ljut što ga "ne poznaje", ali razočaran je kako ljudi na nizak način vraćaju za neke dobre stvari. Nedavno je, kako smo čuli, u jednom društvu pričao kako ga je takvom izjavom Zumreta više nego iznenadila jer je očkivao ne da ga hvali već da kaže kako joj je, recimo, komšija, da se viđaju u prolazu u Sarajevu, da je momak iz lepe porodice.

Autor: M.P.
Izvor: ExpressMagazin
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>