Lepota

Ljubav

Vežbajte kao Seka Aleksić: Kompletan trening za sve lepotice koje žele do savršene linije! (Video)

Seka Aleksić više nije idol samo zahvaljujući svojoj muzici i energiji na nastupima, već su mnoge devojke počele da se raspituju i za njene treninge koji daju odlične rezultate.

Vežbajte kao Seka Aleksić: Kompletan trening za sve lepotice koje žele do savršene linije! (Video)



S obzirom da je Seka Aleksić svakom svojoj fotografijom pokazala da su njeni treninzi efektni i da je ona pomoću njih uspela da pokaže kako brine o svom zdravlju i telu, Seka je ispunila želju mnogih devojaka koje su želele da na isti način vežbaju i na svom Instagramu postavila video snimke vežbanja.

Kratkim video snimcima pokazala je koje vežbe radi i napisala da u ponavljanjima od nekoliko serija svako može da odradi ovakav trening.








Seka Aleksić u teretani diže 200 kg! (Foto+Video)
Seka se potrudila da svaku vežbu koju radi snimi pojedinačno i postavi video snimak. Podsećamo, nedavno je pevačica objavila video snimak iz teretane na kome se vidi da svojim nogama podiže čak 200 kilograma, što je još jedan dokaz da odlično zna šta radi i kako da se dovede u formu.







Sem što dobar deo vežbanja posvećuje gornjem delu tela, Seka radi i na nogama i zadnjici, pa je i taj deo treninga, kao i sve ostale postavila na Instagramu na zahtev lepotica, kako naziva svoje fanove.







Ako planirate da primenite Sekin trening, ona je na Fejsbuku napisala: "Za sve lepotice koje su me pitale kako treniram, koje vežbe radim - izvolite. Dodaću samo da svaku vežbu radim 4-5 serija i 15 ponavljanja".





Ovim video snimkom Seka je završila predstavljanje svog treninga, a ako želite da postignete rezultate kojima ona može da se pohvali, primenite ga i vi.

Autor: M.P.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>