Region

Svet

Željko i Jovana Joksimović doleteli iz Crne Gore: Ona trudna, a on se žali na mučnine! (Foto)

Situacija kod Jovane i Željka Joksimovića je kao u starom dobrom vicu u kom dok se žena porađa, a muž pada u nesvest. Ona je trudna, a on je imao mučnine tokom jučerašnjeg leta kojim su kantautor i voditeljka doputovali iz Crne Gore u Beograd.

Željko i Jovana Joksimović doleteli iz Crne Gore: Ona trudna, a on se žali na mučnine! (Foto)



Jovana Joksimović trudna: Beba stiže za pet meseci
Prvi put od objave vesti da je lepa voditeljka u blagoslovenom stanju, popularni par progovorio je o svojoj sreći i o ulozi roditelja u kojoj će se ostvariti u aprilu 2014. godine. "Dobro sam, dobro se osećam i radiću koliko već sutra", rekla je juče okupljenim novinarima buduća mama Jovana Joksimović, dok se njen suprug požalio medijima na mučnine tokom leta. "Njoj je dobro, meni je tokom leta bilo muka", izjavio je Željko i nasmejao sve prisutne novinare koji su ih juče oko 19 časova dočekali na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.


Foto: Zoran Ilić

Željko i Jovana bili su veoma raspoloženi, uprkos kašnjenju aviona iz Tivta. Iako nije bila našminkana, mnogi su konstatovali da je Jovana veoma lepa, te se nametnulo pitanje da li će roditi sina, s obzirom na verovanje da su trudnice sve lepše kada nose mušku decu. A na ovo pitanje odgovorio je Željko: "Jeste, jeste, Jovana je sve lepša i lepša", izjavio je Joksimović i tako nagovestio da će možda u aprilu mesecu njegova supruga i on dobiti prvog sina.

Vest da je Jovana u drugom stanju obelodanjena je prošlog petka, dok su Željko i ona bili u Crnoj Gori, gde je Joksimović imao nastup i snimanja za emisiju X Factor Adria.


Foto: Zoran Ilić

Podsećanja radi, Jovani će ovo biti prvo dete, dok Željko iz prethodnog braka ima već punoletnu ćerku Minu. Njih dvoje venčali su se u januaru prošle godine na Maldivima, posle tri i po godine zabavljanja i godinu i po dana nakon veridbe.

Autor: M.P.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>