Region

Svet

Rada Manojlović: Boris Stamenković jeste lep, ali bezveze je da me spajaju sa njim! (Foto)

Nakon žurke na imanju u Lisoviću u petak, počelo je da se spekuliše da popularna pevačica Radmila Manojlović i maneken i farmer Boris Stamenković osećaju simpatije jedno prema drugom jer su se par puta zagrlili tokom njenog nastupa.

Rada Manojlović: Boris Stamenković jeste lep, ali bezveze je da me spajaju sa njim! (Foto)



Priče o navodnom "očijukanju" sa Borisom, Rada je za "Pulsonline" demantovala, te i otkrila šta misli o zgodnom farmeru.

Farma 5: Rada Manojlović razveselila farmere! (Video)
"Baš je bezveze situacija jer on nije jedini kome sam posvetila pažnju. Gledala sam da maksimalno svakog ispoštujem, i Zoricu Marković, i Suzanu Perović, koju sam iznenadila kad sam otpevala njenu pesmu iz "Tesne kože", i Ivana koji me je takođe srdačno dočekao i izljubio. Sa Jelenom Golubović sam se stalno grlila i igrala sa njom, pola večeri prozivala Marijanu da igra sa mnom jer je bila najveselija, ali verovatno da je Boris medijima najzanimljiviji u smislu da me spojite sa njim jer ne možete sa ženama naravno. Nema veze, barem me spajate sa lepim muškarcima. Hvala vam na tome. Boris je zaista lep, kulturan i vredan momak. Jedan je od mojih favorita i ja mu želim da ostane što duže na farmi, ako može do finala, ali zaista nema potrebe da nas mediji spajaju i prave senzaciju od obične situacije", izjavila je Rada  i dodala da je i Borisova devojka Katarina Grujić to veče bila sa njima sve vreme i igrala i pevala.
 
Što se tiče same žurke u petak, mnogi farmeri su komentarisali da je Rada zaslužna za najbolju žurku do sada u Lisoviću i da sa njom niko ne može da se poredi, dok je Miss Svetlana primetila da je to bio prvi put da su farmeri prvo veselili, a tek kasnije sedali za sto, dok je ranije bio običaj da prvo farmeri navale na bogatu trpezu kada počne žurka.


Foto: Facebook

Inače, veče nakon žurke na Farmi, najpopularnija zvezda "Granda" je pevala u Nišu u popularnom klubu "Diamond" koji je prepun onih koji obožavaju njene pesme, glas i energiju.

Rada je ređala hitove kao što su "Nikada više", "Marakana", "S mora na planine2, a najveće oduševljenje je izazvala kada je otpevala svoju novu pesmu "Nema te" koju je snimila sa Stefanom Cvijićem Cvijom.

Manojlovićeva je na bini izgledala izuzetno izazovno u kratkoj i utegnutoj haljini, koja je odlično istakla njeno seksi telo, zbog čega je mamila uzdahe prisutnih muškaraca.

Autor: T.I.
Izvor: pulsonline.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>