Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Čupo Kalač diskvalifikovan, jer je Jeleni Golubović doturio tajno pismo!

Čupo Kalač nije imao puno vremena da se raskomoti na najpopularnijem imanju u Lisoviću. Sinoć se vratio na Farmu, a večeras je opet izbačen!

Izbačen sa Farme 5: Čupo Kalač diskvalifikovan, jer je Jeleni Golubović doturio tajno pismo!



Opet drama na imanju u Lisoviću, ali ovog puta nisu je prouzrokovali farmeri, već Ognjen Amidžić koji je došao u kuću i najavio vanredno izbacivanje!

Farma 5: Čupo Kalač dao Jeleni Golubović tajno pismo! (Video)
Kada su se farmeri okupili za trpezarijskim stolom, Ognjen Amidžić je najpre zatražio da Jelena Golubović preda pismo, misleći na ono koje joj je Čupo jutros doturio. Golubovićeva ga je bledo gledala, navodno nemajući pojma o čemu priča, pa je Amidžić pročitao pismo Zadruge. U njemu je stajalo da je prenošenje informacija iz spoljnog sveta najstrožije zabranjeno, a da je Čupo to učinio tako što je Jeleni navodno doturio poruku, te je zbog toga i kažnjen diskvalifikacijom!

Zbunjena Jelena je na kraju farmerima priznala da joj je Čupo zaista dao ispisanu poruku, i da je tu pisala samo jedna rečenica vezana za njenu mamu i baku, i da joj je potom taj papirić uzeo natrag. "Meni je on samo dao papirić na kome je pisalo da su moja mama i baka dobro, da pazim kako se ponašam, da ne budem toliko vulgarna i da ne nasedam na provokacije", naposletku je dopunila svoje objašnjenje Golubovićeva, i dodala da to pismo više nije kod nje.

Pojedini farmeri su zaključili da je za ceo incident kriv isključivo Čupo, jer nije smeo da dotura ikakve poruke sa informacijama iz spoljnog sveta, dok su drugi tu, pak, videli i Jeleninu krivicu, navodeći kako nije smela da prihvati išta, a pogotovu ne smernice kako treba da se ponaša.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>