Region

Svet

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović: Više ne kriju svoju ljubav! (Foto)

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović više ne kriju da su u vezi, te su na društvenim mrežama osvanule njihove zajedničke fotografije koje su zvanično i potvrdile šuškanja da je ovaj sportski par u ljubavi.

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović: Više ne kriju svoju ljubav! (Foto)



Početkom leta ove godine u javnost je procurila vest da je bivši vaterpolista Danilo Ikodinović započeo ljubavnu vezu sa odbojkašicom Majom Ognjenović. Oni nisu želeli da takve glasine komentarišu, niti potvrdno niti odrično, a znatiželja javnosti je konačno zadovoljena, budući da je Maja na svom Tviteru objavila fotografije sa njihovog zajedničkog putovanja.

Maja Ognjenović Dači Ikodinoviću: Sviđaš mi se! (Foto)
Inače, šuškanja o njihovoj ljubavnoj vezi potaknuta su tadašnjom dvosmislenom prepiskom ovog para, i to upravo na Tviteru. Na ovoj socijalnoj mreži oni su juče dali i zvaničnu potvrdu svoje veze, i to kolažom koji je Maja objavila na svom profilu, a na kojem se vidi kako se ovaj srećni i zaljubljeni par provodi u Berlinu.


Maja Ognjenović je ranije bila u vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem, a njihova četvorogodišnja veza, uprkos veridbi, došla je do kraja zbog, kako su sami naveli, "nesavladive udaljenosti". Međutim, veruje se da je pravi razlog ipak bila košarkaševa prevara! Naime, Teodosić je svoju verenicu Maju navodno prevario sa manekenkom Jelenom Kuveljić, koja je inače bila i "jabuka razdora" u vezi između Vladimira i Bojane Stojković.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>