x
Region
Otac Dolores Lambaše: Ne krivim Stojana za nesreću, on sada prolazi kroz pakao!
28. oktobar 2013. 15:05
Đino Lambaša, otac pokojne glumice Dolores Lambaše otvoreno je progovorio o gubitku kćeri i o tome kakav je njegov stav prema glumcu Stojanu Matavulju koji je bio za upravljačem tokom kobne nesreće.


Dolores Lambaša: Biografija glumice koja nas je prerano napustila (Foto)
Prošle nedelje tragično je preminula glumica Dolores Lambaša. Do nesreće je došlo nakon što je glumac Stojan Matavulj, s kojim je 32-godišnja Dolores bila u automobilu, naleteo na drugi auto zbog nedržanja dovoljnog razmaka.

Doloresin otac Đino tek počinje da shvata šta se dogodilo, ali, kako kaže, ne krivi glumca za smrt njegove kćeri. "Vozač sam već više od 35 godina i to se moglo zaista dogoditi svakome pa i meni. Nikad ne bih dozvolio da se netko osudi za nešto što je napravio iz nehata. Ne osuđujem Stojana jer on to nije hteo učiniti. Automobili i motori u današnje su vreme postali najopasnija oružja", rekao je Đino.

Podsetimo, Stojan Matavulj i Dolores Lambaša nesreću su doživeli dok su se vraćali iz Iloka u Zagreb. Tamo su proveli veče s prijateljima u Iločkim podrumima. Iako je Dolores trebalo da prenoći u hotelu, otkazala je sobu i sa Stojanom krenula prema Zagrebu, a nesreću su doživeli u blizini Slavonskog Broda oko 6.45 sati. Još uvek se čekaju toksikološki nalazi kako bi pokazali je li Matavulj imao alkohola u krvi. No, Đinu Lambašu, kako kaže, ti nalazi uopšte ne zanimaju.

Dolores Lambaša sahranjena: Stotine ljudi je ispratilo uz stihove (Foto)
"Još sam u strahovitom šoku i ne mogu razgovarati. Čujte, šok je bio ogroman ... Ne mogu rečenicu sastaviti", rekao je glumac nakon što je izašao iz bolnice u Slavonskom Brodu.

"Stojan nam je izrazio saučešće. Mogu samo reći da on u ovim trenucima prolazi kroz pakao. U teškom je grču i plaču, što da vam kažem. Jad i nevolja", rekao je Đino Lambaša za "Index".

Autor: M.P.
Izvor: Index.hr
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

   
| More    
Protiv glumca Stojana Matavulja podignuta je optužnica zbog uzrokovanja saobraćajne nesreće u kojoj je, dok je upravljao vozilom, pre nepunih šest meseci tragično izgubila život njegova prijateljica i koleginica, hrvatska glumica Dolores Lambaša.
1. april 2014. 20:32
Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku 29. marta 1981. godine. Bila je hrvatska televizijska, filmska i pozorišna glumica, a preminula je u 32. godini nakon tragične saobraćajne nesreće.
26. oktobar 2013. 14:18
Tragično preminula 32-godišnja Dolores Lambaša, sahranjena je u petak u poslepodnevnim satima na šibenskom gradskom groblju Kvanj.
25. oktobar 2013. 20:05
Nakon tragičnog stradanja hrvatske glumice Dolores Lambaše, koja je izgubila život u 32. godini, veštak za vozila Goran Husinec analizirao je snimke automobila posle saobraćajne nesreće.
25. oktobar 2013. 15:42
Đuro Pišković (40) iz Gundinaca celog života će pamtiti svitanje u sredu i stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula glumica Dolores Lambaša. Đuro je nekih pola sata ranije krenuo iz Gundinaca u Slavonski Brod na poslovni sastanak. Vozio je kola marke "Polo" i kretao se, kaže, maksimalno 110 km/h.
25. oktobar 2013. 11:50
Dolores Lambaša stradala je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u sredu oko 6.45 sati. Planirala je da prenoći u hotelu, ali je ipak odlučila krenuti u Zagreb.
24. oktobar 2013. 15:29
Hrvatska glumica Dolores Lambaša poginula je u sredu ujutru u 6.30 časova na istom putu gde i makedonski pevač Toše Proeski, pišu hrvatski mediji.
24. oktobar 2013. 13:16
Hrvatska glumica Dolores Lambaša, koja je rano jutros teško povređena u saobraćajnoj nesreći, podlegla je povredama, javlja Jutarnji List.
23. oktobar 2013. 15:03
Hrvatska glumica Dolores Lambaša, kako nezvanično saznaje Jutarnji list, teško je povređena u saobraćanoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6:30 na auto-putu A3 Sredenaca.
23. oktobar 2013. 10:54

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"

Milica Pavlović - Alibi


Svakim danom 00:00

Novi spot Milice Pavlović za pesmu "Alibi"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus