Region

Otac Dolores Lambaše: Ne krivim Stojana za nesreću, on sada prolazi kroz pakao!

Đino Lambaša, otac pokojne glumice Dolores Lambaše otvoreno je progovorio o gubitku kćeri i o tome kakav je njegov stav prema glumcu Stojanu Matavulju koji je bio za upravljačem tokom kobne nesreće.

Otac Dolores Lambaše: Ne krivim Stojana za nesreću, on sada prolazi kroz pakao!Dolores Lambaša: Biografija glumice koja nas je prerano napustila (Foto)
Prošle nedelje tragično je preminula glumica Dolores Lambaša. Do nesreće je došlo nakon što je glumac Stojan Matavulj, s kojim je 32-godišnja Dolores bila u automobilu, naleteo na drugi auto zbog nedržanja dovoljnog razmaka.

Doloresin otac Đino tek počinje da shvata šta se dogodilo, ali, kako kaže, ne krivi glumca za smrt njegove kćeri. "Vozač sam već više od 35 godina i to se moglo zaista dogoditi svakome pa i meni. Nikad ne bih dozvolio da se netko osudi za nešto što je napravio iz nehata. Ne osuđujem Stojana jer on to nije hteo učiniti. Automobili i motori u današnje su vreme postali najopasnija oružja", rekao je Đino.

Podsetimo, Stojan Matavulj i Dolores Lambaša nesreću su doživeli dok su se vraćali iz Iloka u Zagreb. Tamo su proveli veče s prijateljima u Iločkim podrumima. Iako je Dolores trebalo da prenoći u hotelu, otkazala je sobu i sa Stojanom krenula prema Zagrebu, a nesreću su doživeli u blizini Slavonskog Broda oko 6.45 sati. Još uvek se čekaju toksikološki nalazi kako bi pokazali je li Matavulj imao alkohola u krvi. No, Đinu Lambašu, kako kaže, ti nalazi uopšte ne zanimaju.

Dolores Lambaša sahranjena: Stotine ljudi je ispratilo uz stihove (Foto)
"Još sam u strahovitom šoku i ne mogu razgovarati. Čujte, šok je bio ogroman ... Ne mogu rečenicu sastaviti", rekao je glumac nakon što je izašao iz bolnice u Slavonskom Brodu.

"Stojan nam je izrazio saučešće. Mogu samo reći da on u ovim trenucima prolazi kroz pakao. U teškom je grču i plaču, što da vam kažem. Jad i nevolja", rekao je Đino Lambaša za "Index".

Autor: M.P.
Izvor: Index.hr
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

ČETIRI RUŽE u bioskopima od decembra! FOTO

ČETIRI RUŽE u bioskopima od decembra! FOTO

Film se dešava u toku 24 sata u Beogradu. Parelelno prati nekoliko priča i govori o mladim urbanim gradskim likovima, njihovim životima, idealima i osećanjima i postavlja pitanje, da li ih zapravo još uvek imaju.

Vest sa galerijom22. maj 2015

Poltergajst - kućni duh zaposeo Savamalu! FOTO

Poltergajst -  kućni duh zaposeo Savamalu! FOTO

Ljubitelji horor filmova u utorak uveče su doživeli pravu poslasticu u vidu specijalne projekcije filma "Poltergajsta – kućni duh 3D".  Magacin "Depo" pretvoren je u bioskop na jedno veče, gde je oko stotinu izabranih gledalaca moglo da pogleda rimejk kultnog horora iz osamdesetih godina.

Vest sa galerijom21. maj 2015

Region

Svet