Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić nezadovoljan sledećim zadatkom - Dobio Acu Lukasa!

Željka Šašića poterao je maler na izboru sledećih zadataka za šou "Tvoje lice zvuči poznato", s obzirom da je dobio da imitira svog starog rivala Acu Lukasa!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić nezadovoljan sledećim zadatkom - Dobio Acu Lukasa!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Boris Milivojević kao Tina Tarner! (Foto+Video)
Folk pevač Željko Šašić, koji je u sinoćnim imitacijama sjajno "skinuo" Željka Bebeka, nije imao sreće kad je trebalo da se biraju imitacije za sledeću subotu. Naime, njemu je kompjuterski softver kao zadatak dodelio ni manje ni više no Acu Lukasa! Poznato je da su ova dva pevača u lošim odnosima. Ali nije uvek tako bilo: Šašić i Lukas su nekada bili odlični prijatelji, sve dok nisu završili u ljubavnom trouglu koji im je pokvario odnose! Razlog je sada već bivša Željkova supruga Sonja, koja je tokom njihovog porodičnog druženja prešla granicu, te su ona i Lukas otpočeli romansu koja je dovela do kraha braka Šašićevih. Naposletku, Lukas je i oženio Sonju, te je ona prezime Šašić zamenila sa Vuksanović.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati sledeće subote!
Kada je video da mu je za sledeći zadatak dodeljen Aca Lukas, Šašić nije krio zaprepašćenje. U jednom momentu je pitao i da li može ponovo da bira, ali pravila su takva da se to ne dozvoljava. Kao pravi profesionalac prihvatio je ovaj nemili zadatak, a ne sumnjamo da će ga naredne subote i odraditi kako valja, budući da Šašić, sudeći po prošlim imitacijama, ima dara za transformacije.

S obzirom da se svake subote menja gostujući član žirija, i da je to uvek, bar je do sada tako bilo, neko od onih koga će takmičari imitirati u toj emisiji, biće vrlo napeto i zanimljivo za gledati ukoliko u ocenjivačkoj stolici bude sedeo upravo Aca Lukas. Svakako ne bismo želeli da budemo u koži Željka Šašića, koji će morati da se "zaogrne kožom" svog bivšeg prijatelja!

Autor: T.I.
Foto: alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>