Region

Svet

Zvezde Granda: Odlučeno o novih pet takmičara koji idu dalje! (Foto)

Treće po redu kvalifikaciono veče muzičkog talent šou programa "Zvezde Granda" upravo je završeno, a žiri je odlučio i o novih pet kandidata koji idu u sledeći krug takmičenja.

Zvezde Granda: Odlučeno o novih pet takmičara koji idu dalje! (Foto)



Zvezde Granda: Izabrano novih pet kandidata za sledeći krug takmičenja! (Foto)
Veče sjajne atmosfere i novih muzičkih nada otvorio je voditeljski par Sanja Kužet i Voja Nedeljković. U ocenjivačkim stolicama, kao i prošlih subota, sedeo je petočlani žiri u sastavu: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Pojačani specijalnim žirijem Grand produkcije, Lepom Brenom i Sašom Popovićem, oni su odlučivali o daljoj sudbini mladih pevača.



Na početku večeri činilo se da će ovo veče, što se pevačkog umeća mladih nada tiče, biti slabije no prethodna dva, budući da prva tri takmičara nisu zadovoljila kriterijume strogog žirija, pa je tek četvrti kandidat uspeo da se izbori za baraž.

Energije među žirijem nije manjkalo, te su pozdravili svakog kandidata koji je ispunio njihova očekivanja. Kao i obično, Zorica Brunclik se nije libila da pokaže zadovoljstvo, da skoči na noge i zaigra i zapeva kada bi je nota "pogodila".



Zvezde Granda: Zorica Brunclik htela da bije Bosanca, jurila ga po studiju! (Video)
Ali, opet, nisu izostala ni neslaganja među članovima žirija. U jednom momentu, na jednoj strani smo imali Dragana Stojkovića Bosanca, a na drugoj sve ostale. Naime, Bosanac je jedini koji je jednoj takmičarki dao svoj glas, dok ostali članovi nisu uopšte mogli da razumeju takvu njegovu odluku, te su naglas negodovali. Bosanac je kazao da mu se svidelo kako je kandidatkinja "iznela tekst pesme", čemu se Zorica Brunclik usprotivila, te zaključila da sledeći kandidati, ako je sudeći po Bosancu, treba samo nešto da izrecituju i sigurno prolaze dalje. Ni Snežana Đurišić nije mogla da se načudi dovoljno, te je naposletku lakonski zaključila da je svojom odlukom Bosanac hteo njih da kazni time da moraju da odslušaju kandidata do kraja!



Od 18 kandidata koliko je nastupilo večeras, njih 11 je ušlo u baraž, te su samo jednim otpevanim refrenom morali da ubede žiri da su baš oni ti koji zaslužuju da idu u naredni krug. Naposletku, to je pošlo za rukom sledećoj petorki: Haris Kulović iz Kakanja, Stefan Stevanović iz Kraljeva, Marina Radosavljević iz Vrnjačke Banje, Toni Damjanović iz Viteza i Adnan Hodović iz Ključa.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>