Svet

Region

Orlando Blum, tek što se rastao od Mirande Ker, a već našao novu devojku?!

Holivudski glumac Orlando Blum tek što je raskinuo sa suprugom Mirandom Ker, a izgleda da je već našao novu zanimaciju - partnerku u njegovoj novoj predstavi, Kondolu Rašad.

Orlando Blum, tek što se rastao od Mirande Ker, a već našao novu devojku?!



Samo nekoliko sati nakon što je u medijima objavljeno da su se njegova supruga Miranda Ker i on razišli, Orlando Blum je gostovao u američkom tok šou programu "Live With Kelly And Michael" gde je oduševljeno pričao o ljubljenju sa koleginicom Kondolom Rašad.

Inače, Orlando i Kondola igraju naslovne uloge u savremenoj adaptaciji predstave “Romeo i Julija” koja je premijerno prikazana na Brodveju. Glumac je sa tolikim oduševljenjem pričao o ljubljenju sa Kondolom da je čak voditeljki Keli ponudio da joj pokaže o kakvom je poljupcu reč. Keli se našla u neverici i prekinula je program reklamama.

"Ponekad ne želim da je pustim iz ruku. Samo bih je ljubio, onako sočno i dugo", rekao je glumac zbog čega su počela nagađanja da je već pronašao novu ljubav.

Dvadesetšestogodišnja Kondola Rašad je ćerka glumice Fajliše Rašad, najpoznatije po ulozi mame u sitkomu "Cosby Show" i igrača američkog fudbala Ahmada Rašada.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Carol Rosegg

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>