Region

Svet

Farma 5: Duelisti ove nedelje su Simonida Ačević i Hristijan Todorovski!

Veče nominacija na imanju u Lisoviću upravo je završeno. Farmeri su birali između sluga, a gledaoci kraj TV ekrana, i odabrali su: duelisti ove nedelje su Simonida Ačević.

Farma 5: Duelisti ove nedelje su Simonida Ačević i Hristijan Todorovski!



Birajući između ovonedeljnih sluga Simonide Ačević i Borisa Stamenkovića, većina štapića farmera otišlo je u ruke Simonide Ačević.

Zanimljivo je da je Marijana Leontijević svoj štapić dala bivšem dečku Borisu! I to sa obrazloženjem da ne može da ga dodeli Simonidi, jer se odlično slaže sa njom i jer je "ribetina", tako da će dati Borisu iako ga "zna od ranije". Ili, možda je Marijana rešila da Borisu vrati "milo za drago", budući da je on bio u istoj poziciji prošle nedelje, odnosno kada je Marijana bila ugrožena nije je poštedeo, već joj je dao glas za izlazak sa Farme, a što je Marijanu, po sopstvenom priznanju, jako razočaralo.

Simonidi će se u izolaciji pridružiti Hristijan Todorovski, koji je ove nedelje imao najmanji broj glasova publike. Mladi makedonski pevač i Jutjub zvezda će se sutra u Areni boriti za ostanak na najpopularnijem imanju u regionu.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>