Ostalo

Sme�no

Od trnja do zvezda: Pi Didi i Hju Grant ribali klozete, Metju Mekonahi čistio pileći izmet!

Najveće svetske zvezde koje danas uživaju u slavi i luksuzu koji ona donosi, nekad nisu bili toliko provilegovane, već su morale da krenu - sa dna!

Od trnja do zvezda: Pi Didi i Hju Grant ribali klozete, Metju Mekonahi čistio pileći izmet!



Obično se kaže preko trnja do zvezda, ali brojne poznate ličnosti taj put je vodio preko nekih mnogo neprijatnijih stvari – Metju Mekonahi je čistio pileći izmet, Vupi Goldberg je radila u mrtvačnici, Ozi Ozborn u klanici dok je Džej Zi odabrao nešto sasvim drugačije, dilovao je drogu!

Za razliku od svojih kolega koji su se od malih nogu našli u svetu šou biznisa, mnogi glumci i pevači su morali svašta da rade da bi preživeli. Džej Zi je nedavno otvoreno pričao kako je kao tinejdžer prodavao krek, a Pi Didi je ribao toalete u meksičkom restoranu, a isto je radio i Hju Grant samo u poslovnici IBM-a u Londonu. Prva radna iskustva u klonjama su stekli i Kris Taker i Dejvid Bornaz.

Gven Stefani je čistila podove u restoranu brze hrane, a Madona je prodavala krofne, Megan Foks je obučena u kostim banane reklamirala kafić, a Džoni Dep je bio jedan od onih dosadnjakovića koji vas zovu telefonom i pokušavaju svašta da vam prodaju.

Ko bi rekao, ali izgleda da je frizeraj bio veoma popularan među glumcima – verovali ili ne Deni Devito je imao frizerski salon, a češljem i makazama su se izdržavali i rokeri Bendži i Džoel Mejden, kao i Džon Korbet.

Dženifer Hadson je pekla hamburgere, Džordž Kluni je prodavao polise osiguranja, Kalista Flokart je bila instruktor aerobika, a Hju Džekmen je radio kao profesor fizičkog u srednjoj školi. Džon Malković je vozio školski autobus, ali nisu svi mogli da se pohvale tako finim poslovima.

Gle čuda, Ozi Ozborn je radio u klanici, Vupi Goldberg je bila asistent u mrtvačnici ali verovatno "najmirišljavije" zanimanje je imao Metju Mekonahi koji je godinu dana čistio pileći izmet na farmi u Australiji.

Autor: T.I.
Izvor: telegraf.rs
Foto: AP/Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>