Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković izvređao Saru Trajanović - Idiotkinjo, skote nevaspitani! (Foto)

Sari Trajanović se nimalo ne dopada to što je Ivan Marinković priznao da je još uvek zaljubljen u nju, te se ne ustručava da bude i gruba prema bivšem mužu Goce Tržan.

Farma 5: Ivan Marinković izvređao Saru Trajanović - Idiotkinjo, skote nevaspitani! (Foto)



Manekenka Sara Trajanović i Ivan Marinković opasno su se posvađali, a povod je bila jedna druga svađa - svađa između Ekrema Jevrića i Slobodana Đurkovića.

Naime, Sara se umešala u prepirku između Ekrema i Slobe, i to tako što je zauzela stranu vlasnika hita "Kuća pos'o, pos'o kuća", te je napala mladog pevača. To se nije svidelo Ivanu Marinkoviću koji je skočio u odbranu Slobe, te je iz solidarnosti prema drugu pokušao da objasni manekenki da se ne meša u taj sukob.



Ivan je legao pored Sare na krevet te počeo da joj prebacuje zbog toga što se meša i drži stranu Ekremu, a manekenki se to uopšte nije dopalo. "Skloni se, smaraš me, uopšte me ne zanima tvoje mišljenje", bila je otresita Sara.

Potom je manekenka nastavila da "tera vodu na svoju vodenicu", pa je Ivanu prebacila da se lepi za nju samo da bi dobio medijsku pažnju i kamere. Ovo je Ivana potpuno razbesnelo, te je zaboravio na dotadašnji miran ton i počeo da urla.

"Ku...tino jedna mala, j...m te u usta bezobrazna! Idiotkinjo, skote bezobrazni i nevaspitani! Ja te ovde jedini branim, govedo jedno, marš! Od sada ću ja prvi da te napušavam", razjario se Marinković. On se toliko razbesneo da je u jednom momentu izgledalo kao da će da dođe i do fizičkog obračuna. Ipak, sve se završilo samo na teškim rečima i psovkama.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>