Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Goca Tržan - Džej ili iskvarcovani Miša Janketić?! (Foto)

Goca Tržan će se u trećoj epizodi šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" naći u koži muškarca, i to Džeja Ramadanovskog, a prema prvim utiscima, izgleda da maskeri i nisu odradili najbolji posao kod pretvaranja zgodne pevačice u njenog folk kolegu.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Goca Tržan - Džej ili iskvarcovani Miša Janketić?! (Foto)



Ivan Ivanović ni kao član žirija u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato” nema dlaku na jeziku. U prošloj epizodi je Borisu Milivojeviću rekao da je “Balašević iz Fukušime”, a ovoga puta će Gocu Tržan u ulozi Džeja prozvati “iskvarcovani Miša Janketić”.

Iako su joj šminkeri potamneli ten, a maskeri je učinili ćelavom, Goca Tržan u trećoj epizodi, koju ćemo gledati sutra uveče, ipak neće ličiti na Džeja. "Prosto bih rekao: kao iskvarcovani Miša Janketić", prokomentarisao je član žirija Ivan Ivanović.


Foto: prva.rs

Pevačica, u sivom odelu i šeširu, zbog namazanih noktiju ruke krije u džepovima. O kvalitetu maske nije želela da govori, ali je rekla da joj je ova imitacija bila prilično teška jer „Džej ima lepe i emotivne pesme koje nije lako izvesti“.

Goca je ranije otkrila da njena ćerka Lena ne gleda oca Ivana Marinkovića na “Farmi”, a na pitanje da li navija za mamu u šouu “Tvoje lice zvuči poznato”, pevačica odgovara:

"Moja ćerka u to vreme obično spava, a u principu ne gledamo televiziju. Ne primoravam je da me gleda, ali videla je imitaciju Dragane Mirković i rekla je da joj se sviđa".

Goca Tržan je pohvalila Sneki Babić, za koju kaže da je zablistala u trećoj epizodi.

"Kao Ajs Nigrutin sam uživala u udobnom kostimu, ali sam shvatila da je repovanje teže nego što sam mislila", rekla je Sneki. Prema njenim rečima jedva je uspela da kao Ajs izgovori tako mnogo reči za kratko vreme, a da budu u taktu.


Foto: prva.rs

"Bilo mi je zabavno da se kreveljim i kopiram njegove grimase, a u imitaciji mi je dosta pomogao Nigrutinov kolega Skaj Vikler, koji je fantastičan drug", kaže Snežana Babić.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>