Ostalo

Sme�no

Puritanci: Američka srednja škola zabranila tverkovanje na školskoj zabavi!

Uprkos opštoj pomami za tverkovanjem, srednja škola u Merilendu zabranila je ovaj vid plesa, kao i bilo koje druge seksualno provokativne plesne pokrete na predstojećoj školskoj igranci.

Puritanci: Američka srednja škola zabranila tverkovanje na školskoj zabavi!



Da bi mogli da prisustvuju školskoj zabavi, učenici srednje škole Anapolis, kao i njihovi roditelji, moraju da potpišu "plesni ugovor" koji zabranjuje seksualno eksplicitno ponašanje! To znači, nema "mešanja, intimnog dodirivanja, ili plesanja sa naglašavanjem zadnjice"! Ugovor takođe zabranjuje oskudne haljine, kao i simuliranje seksa!

Ukoliko nemate potpisan ugovor, ne možete ući na zabavu. Ukoliko ga, pak, prekršite, sledi izbacivanje iz škole!

U obrazloženju školske upravo stoji da će se vulgarnim i provokativnim smatrati svaki onaj ples koji uključuje "dodirivanje grudi, zadnjice ili genitalija, ili koji simulira seksualnu aktivnost". Da ne bi ostavili prostor za improvizaciju, išlo se i dalje u obrazloženju, te nije samo konkretno dodirivanje zadnjice problem, već i ono "u vazduhu", iliti simuliranje pipkanja.

Povod ovake zabrane jeste taj što je školska uprava zaključila da takvi plesni pokreti pojedinih učenika čini druge da se osećaju neprijatno. Kako će učenici reagovati na ovaj "plesni ugovor", i hoće li odgovoriti nekim buntom u vidu masovnog tverkovanje, ostaje nam da vidimo.

Auto: T.I.
Foto: AP/mynorthwest.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>