Region

Svet

Ivan Paunić: Ana me pozvala i samo rekla da je kraj

Teniserka Ana Ivanović ostavila je košarkaša Ivana Paunića, s kojim je kratko bila u vezi. Ana je u utorak ručala sa roditeljima oko 16 sati, a sat kasnije pozvala je sada već bivšeg dečka i saopštila mu: "Ovo je kraj".

Ivan Paunić: Ana me pozvala i samo rekla da je kraj



"Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno. A sve zbog medija", rekao je za Blic juče telefonom uznemireni Ivan iz Španije.

Ana Ivanović ostavila Ivana Paunića posle samo mesec dana veze?
Da je kraj svakom kontaktu, Ana je potvrdila i tako što je juče "otpratila" Ivana na Tviteru i tako sa njim prekinula kontakt i preko društvenih mreža. Iako se juče u medijima samo šuškalo o prekidu dvoje uspešnih sportista, kraj je potvrđen.

"Čuo sam se sa Anom i rekla mi je da više nije sa Ivanom. Cela priča je bila malo napumpana, pritisak neizdrživ, a razlaz neminovan", rekao je Anin blizak prijatelj i saradnik.

Ivan Paunić potvrdio vezu sa Anom Ivanović: U ljubavi smo i prelepo nam je!
Teniserka je u utorak stigla u Beograd iz Španije, ručala sa roditeljima oko 16 sati, koji su se, navodno, protivili vezi sa Ivanom. Posle ručka, pozvala je košarkaša i saopštila mu da raskida s njim. Ana i Ivan bili su zajedno svega tri meseca, a tek poslednjih mesec dana njihova veza dospela je u javnost zahvaljujući Ivanovim objavama na Tviteru.

Dok je ekipa Blica razgovarala sa Ivanovom majkom u Grockoj, zazvonio joj je mobilni telefon. S druge strane je bio Ivan, a njegova majka je pružila telefon. Ivan je zvučao uznemireno, razočarano, tužno. Kratko je rekao da Ana i on nisu više zajedno, okrivio medije za sve i prekinuo vezu.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>