Svet

Region

Žrtva povetarca: Selma Hajek na snimanju pokazala savršenu guzu! (Foto)

Selma Hajek postala je žrtva povetarca na snimanju njenog novog filma sa Pirs Bronsanom, "Vodi ljubav kao Englez", u Los Anđelesu.

Žrtva povetarca: Selma Hajek na snimanju pokazala savršenu guzu! (Foto)



Kako se jasno vidi na slici, povetarac je dunuo na nezgodnom mestu, te se lepršava Selmina suknja podigla i otkrila ono čemu se paparaci nisu ni nadali: njenu guzu!

Slika govori više od hiljadu reči, te nećemo ulaziti u detalje koliko zanosno izgleda guza popularne glumice, samo možemo zaključiti da 47-ogodišnja Selma svakako ne zabušava na treninzima.


Foto: KVS/Gaz Shirley, PacificCoastNews

Ovo nije jedini momenat kada je Selma pokazala malo više kože na snimanju novog filma sa Pirs Brosnanom. Ovog puta, guza se otkrila nenamerno, ali ranije u toku nedelje Selma je pokazala takođe seksi izgled. Sa šeširom i naočarima za sunce, Selma je nosila raskopčanu belu košulju vezanu iznad pupka, te je glumica takvim stajlingom pokazala svoje bujno poprsje, ali i zategnut stomak na kojem bi joj pozavidele duplo mlađe devojke.


Foto: KVS/Gaz Shirley, © PacificCoastNews

Inače, u novom filmu meksička lepotica Selma Hajek za filmskog partnera ima Pirsa Bronsana. Holivudski Džejms Bond ovog puta igra univerzitetskog profesora koji pada na lepotu i čari Selme Hajek. Sudeći po ovim fotografijama, Bronsanu neće biti nimalo lako!

Autor: T.I.
Foto: AKM-GSI

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>