Lepota

Ljubav

Marija Karan zaštitno lice kompanije Head and shoulders

Naša uspešna glumica Marija Karan, koja već nekoliko godina živi i gradi karijeru u Holivudu, postala je zaštitno lice brenda "Head and shoulders" za region.

Marija Karan zaštitno lice kompanije Head and shoulders



Kako da vam kosa brže raste?
Zvezda serija "Ljubav, navika, panika" i "Jesen stiže dunjo moja" snimila je reklamu za šampon u Rumuniji, koja će se emitovati u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Ovo je prvi put da poznati svetski brend reklamira domaća javna ličnost iz ovog dela Evrope, a glumica poručuje da je zbog toga veoma počastvovana.

"Do saradnje je pre svega došlo zato što sam neko ko ima karijeru na Balkanu, a istovremeno je gradi i u SAD", kaže Marija Karan.

Kako sprečiti opadanje kose?
"Osim toga, imam dobru i prirodnu kosu, što je, takođe, jedan od uslova da postanete zaštitno lice brenda. Zadovoljna sam i ponosna jer je reklama, u kojoj su me predstavili u poslovnim obavezama u Americi, jedan od pokazatelja da sam na pravom putu kada je reč o mojoj karijeri."

Lepa glumica je zbog posla provela nekoliko nedelja u Beogradu, snimivši pilot epizodu za domaću humorističku seriju, a već juče je otputovala u Ameriku gde je očekuje snimanje novog filma.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>