Ostalo

Sme�no

Kad preterate sa steroidima: Izrastao joj mini penis umesto klitorisa! (Foto+Video)

28-godišnja Kendis Armstrong iz Londona je bivša barmenka koju je prekomerno korišćenje anaboličkih steroida, nećete verovati, pretvorilo u - muškarca!

Kad preterate sa steroidima: Izrastao joj mini penis umesto klitorisa! (Foto+Video)



"Većini holivudskih glumaca i bodibildera anabolički steroidi su sastavni deo života. Ali, pored dosta kontraidikacija koje idu od rasta dlaka do oštećenja jetre, korišćenje ovih steroida dovodi i do ozbiljnih zdravstvenih problema i do povećanja mišića", otkrila je nova zvezda rijalitija Kendis Armstrong u dokumentarnoj emisiji koju vodi Džodi Marš.

 Jednom vitka, lepa plavuša, Kendis je sada trapava brineta sa mišićima na kojima bi joj i Švarceneger pozavideo i dlakama koje joj rastu na leđima, grudima i iznad usana. Ona nije imala nameru da postane toliko muževna kada je počela da ih koristi, ali sada kaže da joj je kasno da prestane.

"Nije mi to bio plan. Želela sam jače ruke i šira ramena, snažnija leđa, ali uske kukove i bokove, ali nisam sigurno odlučila da hoću da se transformišem iz žene u muškarca", priča Kendis.


Foto: Ilustracija/ Fame Flynet

Ova mlada Engleskinja pretrpela je nekoliko nuspojava. Pored dlakavosti i akni, njen klitoris je toliko narastao da je postao mini penis, piše "Dejli mejl".

"Da, postao je znatno veći. Porastao je za oko 2,5 centimetara i dobio oblik malog penisa. Sada tako izgleda, a čak možete i da povučete kožicu", priča Kendis.

Njene grudi takođe su pretrpele velike promene. Sada "vise" preko njenih previše razvijenih grudnih mišića. Iznenađujuće, Kendis je i pored toga samouverena. "Da, taj deo mi je poprilično prazan i ne izgleda lepo, ali ja sam ok s tim, svakako nikad nisu bile moja najbolja osobina", iskrena je.

Najgore od svega jeste što Kendis ne namerava da prekine sa upotrebom steroida. "Mislim da bi mi to donelo više štete nego koristi. Izgubila bih sve mišiće, ali ne bih izgubila muževne odlike kao što su dlake i dubok glas. Neću se vratiti na ono što sam bila. Ako bih htela to da uradim, morala bih da ponovim sve isto, ali sa produktima koji od muškarca stvaraju ženu", objašnjava žrtva ovog preparata.



Uprkos njenom, najblaže rečeno, neobičnom izgledu, Kendis naglašava da prednosti svega toga nadmašuju mane i da sada ima vremena da radi nešto drugo što voli - drag kvin (izraz za muškarca koji oblači žensku odeću i imitira žene radi zabave šire publike).

"To mi je otvorilo neka vrata i omogućilo mi da se razvijem onako kako ja želim. Da živim svoje snove. Počela sam drag i mnogo mi se dopada. Uvek sam to želela. Ako me neko nazove trandžom ili fegetom kad izađem na ulicu, zašto onda nešto i da ne uradim od toga", kaže ona.

Kendis, s druge strane, nikako nije usamljena u korišćenju anaboličkih steroida. Prema veteranu ličnom treneru Hepiju Hilu, koji je između ostalog pomogao i Rajanu Filipu da se "nagruva" za ulogu, više od 20 procenata njih koristi neku vrstu stimulansa kako bi uvećali mišiće.

"Momci koji koriste steroide i to priznaju od mene imaju više poštovanja od onih koji insistiraju na tome da ih ne koriste kako bi njihovi fanovi mislili da suu mišiće stekli na teži način", kaže on.


Foto: Ilustracija/ Fame Flynet

Ipak, laganje fanova je samo mala nevolja, napsram opasnih posledica koje steroidi mogu da urade vašem telu.

"Ono najgore kod njih je da se poigravaju najviše sa vašom psihom. Mislite da ste nedodirljivi. Mislite, što više ih uzimam, biću sve veći i brži i to je mnogo opasno. Jednog dana osetio sam probadajući bol u predelu srca i vikao ženi da pozove pomoć. Našla me je na kuhinjskom podu, bio sam hladan, bez pulsa, bio sam klinički mrtav. Hitna pomoć ubrizgala mi je inekciju adrenalina u srce kako bi mi srce pumpalo dok ne stignemo do operacijskog stola gde mi je, kad su me otvorili, aorta eksplodirala. Bio sma u komi šest nedelja i mislio sam da mi je život završen, a mislio sam da sam nedodirljiv", rekao je Ed Gur, bivši bodibilder.

Kao razlog ovog užasavajućeg ishoda, doktori su naveli steroide.



Autor: B.B.
Izvor: 24 sata
Foto: Fame Flynet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>