Region

Svet

Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović posle mnogo raskida definitivno završili vezu!

Mlade zvezde "Granda" Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović, pokušavali su da gotovo na silu ostanu zajedno, ali su sada ipak, nakon brojnih raskida i pomirenja, stavili tačku na svoj ljubavni odnos.

Amar Gile Jašarspahić i Aleksandra Prijović posle mnogo raskida definitivno završili vezu!



Njih dvoje trenutno su u pripremama da snime duetsku pesmu, ali to pobednika poslednje sezone takmičenja Zvezde Granda ne ometa da uživa u ljubavi sa novom devojkom, a Prijovićevu gleda kao drugaricu.

"Amar i Aleksandra nekoliko puta su se rastajali i mirili, a onda su shvatili da je ipak najbolje da ne budu zajedno. Njih dvoje su se zbližili još dok je trajalo takmičenje i verovali su da će opstati zajedno. Međutim, postojale su razlike među njima koje su nekoliko puta pokušali da prevaziđu, ali to očigledno nije uspelo. Nakon što su pre nekoliko meseci stavili tačku na svoj ljubavni odnos i počeli da se ponašaju kao drugari, sve je mnogo bolje. Amar je našao novu devojku, sa kojom je već dva meseca u vezi i trenutno mu je mnogo lepo", ispričao je izvor blizak pevaču.

"Bez obzira na to što su oboje mladi, jako su se zrelo postavili u ovoj situaciji i nisu dozvolili da njihove emocije utiču na posao. Njih dvoje snimaju duetsku pesmu i verujte mi da to rade na najprofesionalniji način. Mislim da su shvatili da im je mnogo bolje da budu drugovi, a Aleksandra uopšte nije ljubomorna na njegovu novu devojku, čak joj je i draga", dodao je izvor.

Ovu informaciju potvrdio je i sam pevač rečima: "Imam devojku sa kojom uživam. Aleksandra i ja smo kolege, poštujem je, imamo sada duet koji se nadam da ću publika lepo prihvatiti i to je to. Moja devojka ne voli da se slika i medijiski eksponira i ja ću to poštovati", rekao je Amar.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>