Region

Svet

Igor Starović pevao za Cecu Ražnatović i starletu Oro! (Foto)

Da farma u Lisoviću nije jedino mesto na kojem se može spojiti veoma čudna i šarolika ekipa, najbolje govori podatak da su se u sredu uveče na jednom mestu našli jedna od najpopularnijih pevačica naše javne scene Svetlana Ražnatović, starleta u pokušaju Milica Živanović Oro i Igor Starović, koji je zbog zdravstvenog problema izašao iz Farme.

Igor Starović pevao za Cecu Ražnatović i starletu Oro! (Foto)



Ovaj spoj bi verovatno bio nemoguć da Cecina kuma, frizerka Svetlana Bubanja Bucka, nije slavila rođendan na splavu "Akapulko", koji je te večeri inače započeo novu sezonu i iz tog razloga su se tamo pojavile brojne javne ličnosti.



"Ceca je naravno kao najveća zvezda došla poslednja, a pre nje stigli su Rada Manojlović, Boban Rajović, Danijel Đurić, Milica Živanović Oro, Čupo Kalač, Igor Starović i mnogi drugi. Vlasnik pomenutog splava je pozvao veliki broj prijatelja, među kojima se nalazi pola estrade, a Buckin rođendan okupio je dosta pevača na istom mestu. Svi su se ludo zabavljali, pogotovo kada je bivši farmer uzeo mikrofon i zapevao. Ono što je moglo da se vidi iz prikrajka jeste da je novopečena starleta Oro gledala u Cecu celo veče.

Verujem da je bila oduševljena što verovatno prvi put ima priliku da sa Ražnatovićevom bude na istom mestu", priča za "Alo" izvor koji se našao na licu mesta, a Igor nam je otkrio kako pesmom pokušava da pobedi bolest.



"Ja se osećam dobro, ali naravno ne mogu da vam kažem šta se meni tačno desilo dok ne stignu rezultati. Nadam se da neće biti ništa ozbiljno i da će mi lekari reći da je to bilo samo kolabiranje. Uživam u poslu i pevanje me leči, a na otvaranje splava "Akapulko" sam došao jer znam vlasnika dugi niz godina, a i pozvao me Čupo, koga nisam mogao da odbijem", rekao je Starović.

Bivši farmer je u svoj njegovoj muci ispričao i anegdotu koja mu se desila pre nekoliko dana, kada je otišao u jednu kliniku kako bi uradio magnetnu rezonancu. "Otišao sam tamo i rekli su mi da sam teži dva kilograma od dozvoljenog da bih ušao u taj "tunel" aparata. Smejao sam se od muke. Smršao sam na farmi dosta, ali to očigledno nije dovoljno da bi mi odradili preglede koji su potrebni. Smešno i tužno u isto vreme. Sledeće nedelje me šalju tamo gde će moći da me snime", uz osmeh je ispričao Starović.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>