Region

Svet

Jelena Tomašević u Barseloni oduševljena gestom kompozitora: Dobila svoj portret koji je lično nacrtao (Foto)

Jedna od najboljih pevačica sa naših prostora Jelena Tomašević Bosiljčić se nedavno vratila iz Barselone, gde je kao predstavnik Srbije sa ogromnim uspehom nastupila na osmom kongresu fanova "Eurosonga".

Jelena Tomašević u Barseloni oduševljena gestom kompozitora: Dobila svoj portret koji je lično nacrtao (Foto)



Na pres konferenciji koja je zamišljena kao otvorena tribina na temu "Eurosonga" Jelena je odgovarala na pitanja fanova, razgovarala o svom iskustvu u vezi sa ovim festivalom i
Jelena Tomašević predstavljala Srbiju na kongresu fanova Eurosonga u Barseloni (Foto+Video)
budućim planovima. Na opšte oduševljenje svih prisutnih, svoju pesmu "Oro" otpevala je na španskom jeziku, a na insistiranje publike izvela je i srpsku izvornu pesmu "Gde si bilo jare moje".

"Najveće iznenađenje za mene je bilo kada je posle otpevane strofe pesme "Melanholija" iz gledališta na binu izašao Rafael Artesero, kompozitor moje pesme. Nisam ni znala da je prisutan. Poklonio mi je moj portret, koji je sam naslikao. Vrlo je izvesno da ću saradnju sa ovim priznatim umetnikom i nastaviti", rekla je Jelena Tomašević.

U Barseloni je snimila spot za novu pesmu Darka Dimitrova, koji će premijerno biti prikazan u novembru. Do tada su svi koji žele da čuju Jelenu uživo dobrodošli na njen nastup, 31. oktobra u beogradskom klubu "Kasina".



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>