Region

Svet

Region

Dolores Lambaša: Poslednja fotografija stradale glumice objavljena na Fejsbuku (Foto)

Dolores Lambaša stradala je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u sredu oko 6.45 sati. Planirala je da prenoći u hotelu, ali je ipak odlučila krenuti u Zagreb.

Dolores Lambaša: Poslednja fotografija stradale glumice objavljena na Fejsbuku (Foto)



Hrvatska glumica je veče pre provela u druženju s prijateljima u Hotelu Dunav u Iloku. Na Doloresinom Fejsbuk profilu se, među statusima, pojavila i njena poslednja fotografija na kojoj je bila u društvu profesora književnosti Željka Sladojevića, piše Dnevnik.hr.

Na povratku iz Iloka prema Zagrebu, na autoputu A3 dogodila se teška saobraćajna nesreća kod Velike Kopanice u kojoj je Dolores Lambaša stradala.

Dolores Lambaša je poginula isto kao i Toše Proeski (Video)
Nesreću je izazvao 52-godišnji muškarac, varaždinski glumac Stojan Matavulj koji je vozio automobil Nissan u kojem se nalazila Dolores, a koji je naleteo na WV Polo slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog ne držanja dovoljnog rastojanja. 40-godišnji vozač Pola lakše je ozleđen pa je ubrzo pušten kući, a Dolores je od posledica nesreće nakon sedam sati teške borbe za život preminula u bolnici u Slavonskom Brodu. U 14 časova ugasile su se sve nade. Lepa Dolores izgubila je životnu bitku u 32. godini.



Protiv Matavulja je podnešena kaznena prijava zbog sumnje u kazneno delo izazivanja saobraćajne nesreće u drumskom saobraćaju.

Dolores Lambaša se bori za život, teško povređena u saobraćajnoj nesreći! (Foto)
A, još preksinoć glumica je bila srećna i puna života. Statusi Doloresinog Fejsbuk profila otkrivaju da je prekjuče boravila u Iloku. Objavila je kako se u jednom iločkom hotelu našla s prijateljicom koju nije dugo videla. Iz istog su hotela za Dnevnik.hr potvrdili da je Dolores onde imala rezervisano noćenje, od kojeg je očigledno odustala i krenula prema Zagrebu.

Pre kobnog povratka kući, glumica je s prijateljima na društvenoj mreži podelila i informaciju kako se s društvom nalazi u Iločkim podrumima. S Dolores se preksinoć, nažalost, po poslednji put čuo i njen otac Dino.



Poslednji ispraćaj lepe glumice održaće se u petak 25. oktobra u 16 sati, samo dva dana nakon pogibije, u njenom rodnom gradu Šibeniku.

Osim porodice i rodbine, na sahrani Dolores Lambaše se očekuje dolazak velikog broja njenih kolega koji, otkako su saznali za tragičnu smrt svoje koleginice, neutešno ostavljaju poruke na njenom Fejsbuk profilu.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Dnevnik.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>