Lepota

Ljubav

Loto devojka Aleksandra Gudelj kao Kim Kardašijan: Podvrgla se vampirskom tretmanu! (Foto)

Loto devojka Aleksandra Gudelj ide koracima svetske starlete Kim Kardašijan, te je poput nje ubrizgala vlastitu krv u lice ne bi li se podmladila!

Loto devojka Aleksandra Gudelj kao Kim Kardašijan: Podvrgla se vampirskom tretmanu!  (Foto)



Kim Kardašijan ubrizgala krv u lice: Za lepotu sam spremna na sve! (Foto)
Sve za lepotu, umeju da kažu žene širom sveta, a time se rukovodla i voditejlka TV Prva Aleksandra Gudelj, koja se zarad lepote podvrgla krajnje neobičnom tretmanu: ubruzgavanju krvi u lice, iliti tzv "vampirskom tretmanu".


Isti tretman uradila je i napoznatija rijaliti zvezda u svetu Kim Kardašijan. A po uzoru na Kim, Aleksandra nije samo uradila isti tretman, već je i fotografije sa istog objavila na svom Tviter profilu, baš kao Kardašijanova.

"Vampirski tretman za anđeosko lice", napisala je lepa voditeljka, i dodala da je bilo potpuno bezbolno, i da je njoj bio dovoljan samo jedan tretman.



Inače, ovaj tretman podrazumeva ubrizgavanje tankom iglom sopstvene krvi u lice. Navodno je potpuno bezbedan, te se "pacijentkinje" nakon tretmana mogu sasvim normalno vratiti svakodnevnim obavezama. One koje su se usudile da isprobaju "vampirski tretman" kažu da su rezultati vidno blistavija koža, umanjene bore, kao i umanjeni tamni kolutovi oko očiju, a da sam proces jeste manje bolan od botoksa.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>